Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Hivemicro.com +18 » Moderowanie obrazków +18

Autor Wiadomość
RE: Hivemicro.com +18
Sprawdź:
(05-03-2017 17:09)Misiał napisał(a):  Wam też coś tnie? Ja nie mogę przejść "egzaminu" bo po około 20 zdj kolejne już nie chcę się załadować

Spróbuj w innych godzinach może serwery przeciążone
ile dziennie z tego wyciągacie? z tego co zauważyłem u mnie idzie ok1$/1h
Zaraz zwiarjuje przez te czarne zdjęcia...Jakim przyciskiem "przewijacie" zdjecia dalej, bez wyboru kategorii?
chyba nie da się tak ja biorę pierwszą kategorię
(05-03-2017 19:16)Xers napisał(a):  dzisiaj mam jakąś słabą skuteczność (95/97%) a robię wszystko tak jak zawsze :/

Mam ten sam problem, jak zawsze mam ~99% to dziś po 1k obrazków miałem zaledwie 96.03%. To jest jakaś masakra, oprócz tego że serwery strasznie cięły coś się ze skutecznością stało, podejrzewam czarne obrazki...
Też mi skuteczność podejrzanie spadła.....
Mam to samo, czarne obrazki temu winne bo jest ich bardzo dużo
U mnie pełno czarnych zdjęć obniżających skuteczność, poza tym czas ładowania zdjęć 2-5s masakra dzisiaj...
Od rana była bajka Big Grin a potem od południa za dużo osób widocznie i dlatego. ciekawe jak będzie jutro
Koło której godziny dochodzą wypłaty?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: