Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(13-12-2013 15:17)elbowndg napisał(a):
(13-12-2013 15:13)surfer0700 napisał(a):
(13-12-2013 15:09)elbowndg napisał(a): I co powiesz w sądzie ;D? Wysoki sądzie, oszukiwałem ludzi na płatne subskrypcje, spędziłem nad tym wiele godzin, a teraz serwis easysub mi nie wypłacił pieniędzy...
Bądźcie poważni...
O.o
Jakie "oszukiwałem"? Przecież był regulamin. Moja wina że ludziom się nie chciało czytać?
No sory. Wszystko było zgodne z prawem.
Oczywiście że regulamin jest ale tak czy siak jest to świadome wprowadzanie w błąd konsumenta.
Pisząc "sprawdź jaki lokalizator, przed chwila zlokalizowałem zgubiony w parku telefon, gdyby nie to nigdy bym go nie znalazl" a w środku się okazuje że płacisz za subskrypcje od kogoś tam a lokalizator działa na podstawie twojego IP.
Nie oszukujmy się nie macie kompletnie szans wygrać takiego procesu nie wspominajac już na jakich prawników stać ES a na jakich was
Nie rozumiem Twojego toku myślenia, oszukali Cie i chcesz to tak po prostu zostawić? Ja mam zrealizowaną, jak nie dojdzie do piątku to wydam pieniądze w poradni adwokackiej i spytam się czy mam szansę na wygraną.
4tyś w plecy, dobrze że się przeniosłem na fires bo byłoby sporo więcej. Najbardziej żałuję podania swoich danych adresowych, bo po to ten wałek z przekazami był im potrzebny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2013 15:28 przez Malkolm.)
(13-12-2013 15:21)milly93 napisał(a): W regulaminie pisze, że Easysub powinno powiadomić partnerów z 2 tygodniowym wyprzedzeniem o zakończeniu działalności. Więc i oni złamali umowę.
A kto powiedział że oni zakończyli działaność ;>? Strona dalej działa wciąż istnieją ;D
(13-12-2013 15:21)milly93 napisał(a): W regulaminie pisze, że Easysub powinno powiadomić partnerów z 2 tygodniowym wyprzedzeniem o zakończeniu działalności. Więc i oni złamali umowę.
Masz rację. Czyli ogólnie sytuacja jest taka, że obie strony łamały umowę. Jednak to TY zarobiłeś pieniądze niezgodnie z umową, więc ONI mogą ci nie zapłacić. Zakończenie działalności nie ma tu nic do rzeczy.
Zresztą, moi drodzy. Takie analizy w ogóle nie mają teraz sensu. Zarobił ktoś z was tam naprawdę poważne pieniądze i je stracił? Powiedzmy od 10 k wzwyż ? Mam na mysli, że za kilkaset złotych nikt nie będzie się mocno starał czegokolwiek zrobić. Pomijając , że to "cokolwiek" jest praktycznie nierealne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2013 15:28 przez marcincytkowski.)