Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
VoiceLab » Czyli odpłatne nagrywanie próbek głosu.

Autor Wiadomość
RE: VoiceLab
Sprawdź:
Tak, chodzi o ten PDF, Jeśli masz wygenerowane to wszystko jest w porządku, czekaj na wypłatę Wink
Glosy: Medic78 (+1)
Odp: VoiceLab
Ponawiam zapytanie oto czy jak poproszę o weryfikacjie 51 zł to mogę dograc jeszcze 51 na następną wypłatę?
Witam mam kilka pytań.
1. Czy w sobotę i niedzielę również sprawdzają nagrania??
2. Do kiedy najpóźniej trzeba wygenerować rachunek aby doszedł przelew? Pytam bo czekam na weryfikacje nagrań kumpla a dzisiaj ma dopiero skończyć nagrywanie mam nadzieje ze mu sprawdza do poniedziałku Tongue chciałbym wszystko odebrać na raz. Wink
Dziwna sprawa. Nagrałem około 57 zł i napisałem żeby zweryfikowali. Dziś dostałem maila, że weryfikacja była pomyślna. Wchodzę na konto a tam zamiast 57 zł 102 zł.. Smile

vpeersz, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2013.
Odp: RE: VoiceLab
(10-04-2013 14:42)vpeersz napisał(a):  Dziwna sprawa. Nagrałem około 57 zł i napisałem żeby zweryfikowali. Dziś dostałem maila, że weryfikacja była pomyślna. Wchodzę na konto a tam zamiast 57 zł 102 zł.. Smile

Dlaczego dziwna jeżeli ci tyle dojdzie na konto to będzie świetna sprawa Big Grin

Wysyłane z mojego Blade za pomocą Tapatalk 2
Jebnęli się na Twoją korzyśćBig Grin i szybko zweryfikowali, bo ja czekam od poniedziałku. Jak wygenerujesz rachunek to już masz pewno 102zł Wink
RE: Odp: VoiceLab
(10-04-2013 09:21)pawel741 napisał(a):  Ponawiam zapytanie oto czy jak poproszę o weryfikacjie 51 zł to mogę dograc jeszcze 51 na następną wypłatę?
Tak, zgadza się. Napisałem do pani Agnieszki taką wiadomość:
"(...)Gdybym chciał otrzymać wcześniej wynagrodzenie, tzn. za 1h nagrań, to byłaby taka możliwość?? oraz czy mógłbym już po nagraniu próbek i po otrzymaniu wynagrodzenia za pierwszą godzinę, dalej kontynuować współpracę z Wami, tzn. nagrać kolejną ostatnią już godzinę nagrań i za nią również otrzymać wynagrodzenie??"

Następnie otrzymałem taką wiadomość:
"Tak, może się Pan tak nagrać pod warunkiem, żeby te godziny były równe.
Tzn. pełne 60 min, żeby później nie było problemu z wypłatą wynagrodzenia.
"

Lukaskov96, dumny członek http://zarabiam.com od 2012 roku.
[Obrazek: 4432a46b4d.png]
O dzięki za odpowiedź Smile A myślicie ze maju będą jeszcze wypłaty? Nie pisali nikomu ,że zwijają interes? Tongue
Oni interesu szybko nie zwiną tylko wprowadzą inne metody zarobku, ale kiedy to nie wiadomo jeszcze bo trwają prace nad nimi Wink -info od P. Agnieszki
A to całe szczęscie,a na jeden rachunek bankowy oczywiście z innymi danymi ile wypłat można zlecić?
Wątek zamknięty