Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(05-03-2017 14:17)szypkiwonsz napisał(a): Może mi ktoś powiedzieć odnośnie wypłat?
Mam nieco ponad 2$ i z tego co czytałem to wypłaty są w poniedziałki czyli jutro mi się skasuje ta kwotwa 2$ i będę miał zero? I dopiero jak uzbieram te 20$ to wtedy automatycznie przeleja?
Pozdro
Możesz zbierać 20$ ile chcesz.. Poniedziałek nie wyzeruje ci salda.. Możesz spokojnie zbierać w następnym tygodniu i później w następnym i następnym dopóki nie uzbierasz 20$- czyli minimum do wypłaty która zostanie wypłacona w poniedziałek lub wtorek..Bo w te 2 dni są robione wypłaty. Jeśli np w poniedziałek dopiero uzbierasz pełne 20 przelew zostanie zrobiony we wtorek
(05-03-2017 15:53)grammol napisał(a): Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Wypłaty są raz w tygodniu.Tydzień temu był to poniedziałek.
w poniedziałek dobiłem 4 dolary żeby mieć 20 do wypłaty przelew został zlecony we wtorek i tego samego dnia dostałem na paypal... wiem o czym mówię
21 luty to wtorek
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2017 16:08 przez Arlodius.)
(05-03-2017 16:13)grammol napisał(a): no właśnie nie wiesz. w lutym wypłaty były- 7,14,21 i 27. Tylko raz w tygodniu płacą.Albo poniedziałek albo wtorek.
Chyba napisał że wypłaty są w poniedziałek lub we wtorek czytaj ze zrozumieniem, a nie się czepiaj. Napisał, że w te 2 dni są robione wypłaty, ale nie że są robione w oba dni!
Dobra, ja odpuszczam już sobie ten wątek, bo właściwie wszystko zostało już tutaj napisane, teraz w kółko powtarzane są te same pytania, ewentualnie pojawiają się jakieś narzekania.
Zanim zadasz pytanie przejrzyj chociaż parę postów wstecz!
(05-03-2017 14:17)szypkiwonsz napisał(a): Może mi ktoś powiedzieć odnośnie wypłat?
Mam nieco ponad 2$ i z tego co czytałem to wypłaty są w poniedziałki czyli jutro mi się skasuje ta kwotwa 2$ i będę miał zero? I dopiero jak uzbieram te 20$ to wtedy automatycznie przeleja?
Pozdro
Możesz zbierać 20$ ile chcesz.. Poniedziałek nie wyzeruje ci salda.. Możesz spokojnie zbierać w następnym tygodniu i później w następnym i następnym dopóki nie uzbierasz 20$- czyli minimum do wypłaty która zostanie wypłacona w poniedziałek lub wtorek..Bo w te 2 dni są robione wypłaty. Jeśli np w poniedziałek dopiero uzbierasz pełne 20 przelew zostanie zrobiony we wtorek
Nie jest tak jak napisałeś. Owszem możesz zbierać ile chcesz te 20$. Ale wypłaty są w poniedziałek ALBO we wtorek i Ty nie masz na to wpływu. Taki przykład: jeżeli wypłaty zostały zrealizowane w poniedziałek a Ty nie zdążyleś wyklikać minimum, to wypłata przechodzi na kolejny okres rozliczeniowy (czyli na kolejny poniedziałek lub wtorek)