Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Poza tym nie muszą zamykać jest noc, rano do szkół ludzie idą , do pracy , na jazdy , interesy , zbierać ryż itd.. więc nie ma chyba takiej potrzeby o 12 się wszystko wyjaśni , bynajmniej nasz Szef Forumowy będzie wszystko wiedział (z pozdrowieniami dla tego Pana) a my się dowiemy w odpowiednim czasie.
Cytat:13-12-2013 01:39 Kolejne wypłaty Wczoraj udało nam sie wysłać kolejnych 100 paczek, jesteśmy w trakcie oznaczania wypłat. Jutro prawdopodobnie otrzymamy odpowiedzi z banków. Niebawem wracamy do gry z nowymi programami!
A nie mowilem zeby czekac...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-12-2013 02:12 przez Danysuw.)
Ja też mam zrealizowane, tylko pytanie na co mi wysłali, bo tam pisze, że przelew bankowy, a ja podałem przekaz pocztowy więc nie wiem, gdzie szukać kasu ;P