Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Szkoda że sytuacja nie jest jasna , widziałem że w dziale EKIPY coś pisaliście na ten temat ale nie wiem co . Jednak EasySub coś kręci , śniegu z tego co wiem już nie ma i można jechać spokojnie do domu. No nic , oby napisali coś konkretnego , skoro dochodzi już do tak poważnych rozmów z adminem musi być coś nie tak , czarna sceneria ? Oby nie ...
(12-12-2013 23:03)BabyBuns napisał(a):
(12-12-2013 22:51)domin_dz napisał(a):
(12-12-2013 22:33)BabyBuns napisał(a):
(12-12-2013 22:28)themate0 napisał(a): nie problemik banku tylko ludzka glupota
Nie rozumiem co ludzka głupota ma wspólnego z wypowiedzeniem umowy przez bank.
Przecież oni sami ponoć zlikwidowali to konto...
Słabo czytasz temat.
(12-12-2013 22:45)masterex2 napisał(a): @up.
Kolejny pajac,który wkleja nic nie wartego mema. Chcecie oglądać takie rzeczy to wypad na kwejka nie robić tu spamu.
btw. zgłoszone. Mam nadzieję,że dostaniesz warna ^^
A sam robisz spam ah ta logika dzisiejszej młodzieży
Pozwól,że to przemilczę.
@topic.
Co adminowi ES przeszkadza trasa w określeniu czy wypłaci kasę czy nie ?:|
wystarczy już to że ściemniają od jakiegoś czasu. Po co te informacje o "wysłanych" paczkach z kasą skoro to najzwyklejsze kłamstwo.
Podejrzewam że jutro ok godz 12:00 dowiemy się że temat poleci do SCAMU (obym się mylił)
A teraz dobranoc. Do zobaczenia w samo południe