Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
Ile mozna czekać na wysłanie chociaz, poprzez przekaz pocztowy?
Czekam 4 dzień roboczy i nadal "oczekuje"... :/
według moderatorów to administrator easysuba jest właśnie w jakiejś trasie, nie wiemy co robi, załatwię jakieś sprawy bankowe czy coś, wiec nie może aktualnie wysyłać paczek oraz zmienić statusu na zrealizowane.
(12-12-2013 19:52)themate0 napisał(a):  według moderatorów to administrator easysuba jest właśnie w jakiejś trasie, nie wiemy co robi, załatwię jakieś sprawy bankowe czy coś, wiec nie może aktualnie wysyłać paczek oraz zmienić statusu na zrealizowane.

Od kogo takie info ?
Poczta pantoflowa ?
(12-12-2013 19:52)themate0 napisał(a):  nie wiemy co robi, załatwię jakieś sprawy bankowe czy coś, wiec nie może aktualnie wysyłać paczek oraz zmienić statusu na zrealizowane.

Mówię Ci,stoi w kolejce na poczcie i wysyła nam pieniądze Big Grin

a tak z ciekawości to na duże pieniądze czekacie ?
Na litość od tygodnia jest w trasie ?
Tu naprawdę ktoś z Was jeszcze wierzy że zobaczy kasę ?
Glosy: matek697 (+1), sirsiwy998 (+1)
Pewnie napiszą,że mają słabą sytuację,przepraszają i tyle,bo co innego?
(12-12-2013 19:58)krywdzik napisał(a):  Tu naprawdę ktoś z Was jeszcze wierzy że zobaczy kasę ?

Szczerze wątpię, ale jakaś tam mała szansa jest, jeżeli admin ma się pojawić na forum za 2h.

(12-12-2013 19:57)lorkos napisał(a):  a tak z ciekawości to na duże pieniądze czekacie ?

Ja czekam na równiutkie 300pln...
Bardzo ciekawa jest ta cała sytuacja , może coś sensownego się dziś dowiemy , mimo tego że zostały 2 godziny oczekiwania . Jednak moja nadzieja na otrzymanie moich 2tyś zł zmalała do stopnia prawie że zerowego. Ludzie którzy czekają na 500-600 zł najbardziej tu przeżywają , ja powiem wprost u mnie w domu świąt jak widać nie będzie , jednak na następne święta nie zawiodę rodziny i będę zarabiał już na nie dużo wcześniej a nie tylko miesiąc który okazał się wielkim pechem , mogłem iść do konkurencji ale tego nie zrobiłem , nawet stawałem murem za EasySubem ponieważ bardzo mocno przekonywali mnie o tym że kasa będzie na czas itd. Jeśli temat trafi lub nie do SCAM'u to co z tego ? I tak kasy nikt nie dostanie , w najbliższym czasie , chyba że zdarzy się jakiś cud . Lecz nawet jeśli miałoby się tak stać Easysub powinno stanąć na wysokości zadania i wypłacić zarobioną kasę którą ludzie mają na kontach i wtedy zakończyć działalność , choć taki rozwój wydarzeń też jest mało prawdopodobny , liczyłem do dziś że ktoś dostanie kasę z forum , wrzuci fotkę i nie mówię o jednej osobie tylko o 3-5 osobach wtedy byłby tu spokój i każdy by czekał i zapewne do końca roku wypłaty by doszły. A dziś co pewnie się dowiemy , że już w tym roku się nie uporają z kontem bankowym , że paczek jest zbyt wiele by zdążyć je wysłać , podobno poszło 150 paczek i ani śladu po nich , to trochę dziwne , nawet bardzo . Możecie napisać , że spamuje to o czym jest kilka kolejnych stron , możecie powiedzieć kto normalny żyje za kasę w necie , i pewnie ktoś zaraz powie że oczerniam Easysub i wyskoczy z paragrafami , wracając do tematu czy to pobieraczek czy nie mam to gdzieś szczerze mówiąc , kasa była zawsze na czas nie było problemów jak to pisało same easy od ponad pół roku , i co nagle poważny problem? No nic , pozostaje poczekać aż oni w końcu coś sensownego powiedzą , jedno jest pewne , oni świąta mają zapewnione w tym roku nie to co większość osób które tu się udziela. Liczę że jednak sytuacja się wyjaśni i będę mógł napisać że się teraz w tym poście grubo myliłem i easysub jest porządną firmą , która faktycznie miała przejściowe/chwilowe problemy.

Pozdrawiam tych którzy jeszcze czekają , i liczę że Wy też dostaniecie wypłatę przed świętami. A spamerzy którzy napisali tu 100+ postów czekający na kilka zł powinni dostać niezłe pouczenie od Moderatorów , ponieważ tego nie szło aż ogarnąć , musieliby chyba siedzieć 24h i sprawdzać co się tu dzieje . Tyle z mojej strony udzielę się w temacie dopiero po konkretnym info inaczej to nie ma sensu.
(12-12-2013 20:05)Kurus92 napisał(a):  Pewnie napiszą,że mają słabą sytuację,przepraszają i tyle,bo co innego?

Poczta nie przyjęła ich paczek i przekazów,teraz będą próbować podpisać umowę z jakimś kurierem,w międzyczasie czekają na odpowiedź z tych banków w których wnioskują o założenie konta.W ramach rekompensaty dołożą każdemu po 30% zarobku.

ps.Nie odpiszą wcale ani po 22 ani już nigdy Smile
Glosy: alizen (+1)
(12-12-2013 20:07)AnnaKa napisał(a):  Bardzo ciekawa jest ta cała sytuacja , może coś sensownego się dziś dowiemy , mimo tego że zostały 2 godziny oczekiwania . Jednak moja nadzieja na otrzymanie moich 2tyś zł zmalała do stopnia prawie że zerowego. Ludzie którzy czekają na 500-600 zł najbardziej tu przeżywają , ja powiem wprost u mnie w domu świąt jak widać nie będzie , jednak na następne święta nie zawiodę rodziny i będę zarabiał już na nie dużo wcześniej a nie tylko miesiąc który okazał się wielkim pechem , mogłem iść do konkurencji ale tego nie zrobiłem , nawet stawałem murem za EasySubem ponieważ bardzo mocno przekonywali mnie o tym że kasa będzie na czas itd. Jeśli temat trafi lub nie do SCAM'u to co z tego ? I tak kasy nikt nie dostanie , w najbliższym czasie , chyba że zdarzy się jakiś cud . Lecz nawet jeśli miałoby się tak stać Easysub powinno stanąć na wysokości zadania i wypłacić zarobioną kasę którą ludzie mają na kontach i wtedy zakończyć działalność , choć taki rozwój wydarzeń też jest mało prawdopodobny , liczyłem do dziś że ktoś dostanie kasę z forum , wrzuci fotkę i nie mówię o jednej osobie tylko o 3-5 osobach wtedy byłby tu spokój i każdy by czekał i zapewne do końca roku wypłaty by doszły. A dziś co pewnie się dowiemy , że już w tym roku się nie uporają z kontem bankowym , że paczek jest zbyt wiele by zdążyć je wysłać , podobno poszło 150 paczek i ani śladu po nich , to trochę dziwne , nawet bardzo . Możecie napisać , że spamuje to o czym jest kilka kolejnych stron , możecie powiedzieć kto normalny żyje za kasę w necie , i pewnie ktoś zaraz powie że oczerniam Easysub i wyskoczy z paragrafami , wracając do tematu czy to pobieraczek czy nie mam to gdzieś szczerze mówiąc , kasa była zawsze na czas nie było problemów jak to pisało same easy od ponad pół roku , i co nagle poważny problem? No nic , pozostaje poczekać aż oni w końcu coś sensownego powiedzą , jedno jest pewne , oni świąta mają zapewnione w tym roku nie to co większość osób które tu się udziela. Liczę że jednak sytuacja się wyjaśni i będę mógł napisać że się teraz w tym poście grubo myliłem i easysub jest porządną firmą , która faktycznie miała przejściowe/chwilowe problemy.

Pozdrawiam tych którzy jeszcze czekają , i liczę że Wy też dostaniecie wypłatę przed świętami. A spamerzy którzy napisali tu 100+ postów czekający na kilka zł powinni dostać niezłe pouczenie od Moderatorów , ponieważ tego nie szło aż ogarnąć , musieliby chyba siedzieć 24h i sprawdzać co się tu dzieje . Tyle z mojej strony udzielę się w temacie dopiero po konkretnym info inaczej to nie ma sensu.

Może te 300zł to mało, ale właśnie miało być na prezenty dla siostry i mamy Sad
Wątek zamknięty