Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.

Autor Wiadomość
RE: JustBeenPaid - Zacznij zarabiać z moją pomocą.
Sprawdź:
Wiesz, ludzie myślą ze zbiją fortune na darmowych 10$ Smile Fajnie by było..
Mam zamiar zainwestować trochę kasy, ale muszę czekać aż przelew dojdzie z mBanku na Payzę, co trwa z 2-3 dni. Konto na JBP założyłem i od razu kupiłem pierwszą pozycję żeby zorientować się jak to wygląda. Dziwi mnie że nie zaliczyło mi kupionej pozycji stąd moje pytanie na forum. Mam nadzieję że to tylko zwykłe opóźnienia i pozycja zostanie dodana...
(12-07-2012 09:57)paolo10 napisał(a):  Mam zamiar zainwestować trochę kasy, ale muszę czekać aż przelew dojdzie z mBanku na Payzę, co trwa z 2-3 dni. Konto na JBP założyłem i od razu kupiłem pierwszą pozycję żeby zorientować się jak to wygląda. Dziwi mnie że nie zaliczyło mi kupionej pozycji stąd moje pytanie na forum. Mam nadzieję że to tylko zwykłe opóźnienia i pozycja zostanie dodana...

po co wpłacać z konta bankowego na payza
masz np tutaj wymianę u nitram i środki na payza miałbyś raz dwa
a z przelewem z banku na payza możesz poczekać 2-3 tygodnie a nie 2-3 dni

opóźnienia są normalną rzeczą w jss
jak będziesz miał pozycje to się nie dziw jak nie będziesz miał codziennego dopisywania $ z % tylko co kilka dni dopisywanie zaległych a brakować będzie bieżących
Glosy: nitram (+1)
(12-07-2012 09:57)paolo10 napisał(a):  Dziwi mnie że nie zaliczyło mi kupionej pozycji stąd moje pytanie na forum. Mam nadzieję że to tylko zwykłe opóźnienia i pozycja zostanie dodana...

Możesz spać spokojnie... przynajmniej chwilowo Tongue
Przeczytaj wątek dotyczący JBP. Nie wystrasz się jak nie będziesz mógł zrobić wypłaty bo będzie komunikat o "limicie wypłat" - czasem, trzeba próbować wiele razy - zwyczajnie trzeba się wstrzelić w "okienko" Smile

Poczytaj o strategiach inwestowania w JBP, restarcie (żeby wiedzieć dlaczego się go nie bać) i wypełnianiu matryc (żeby zwiększyć zysk) - w Internecie znajdziesz informacje na wszystkie wymienione zagadnienia. Powodzenia!
Ok dzięki za odpowiedzi, trochę już czytałem o JBP i powoli zaczynam wszytko "czaić" Big Grin. Tomazzi jak widać jestem nowy na forum, więc nie znam tutaj nikogo, czy nitrama czy kogokolwiek innego Smile
(12-07-2012 10:23)paolo10 napisał(a):  Ok dzięki za odpowiedzi, trochę już czytałem o JBP i powoli zaczynam wszytko "czaić" Big Grin. Tomazzi jak widać jestem nowy na forum, więc nie znam tutaj nikogo, czy nitrama czy kogokolwiek innego Smile

na przyszłość polecam korzystanie z wymian u tej osoby :

http://zarabiam.com/Temat-Wymiana-walut-...am-a-52600

środki na inwestycje będziesz miał raz dwa i nie będziesz czekał
a wiadomo, szybciej zainwestowane to szybciej dla ciebie pracują i zarabiają a nie tracisz czekając aż będziesz miał środki by móc dopiero je zainwestować
Glosy: nitram (+1)
Spoko, w przyszłości być może skorzystam, na razie i tak musiałem pierwszy przelew na Payza zrobić żeby zweryfikować konto. Przy okazji pozycja już została mi przyznana, więc wszystko ok Smile
(12-07-2012 09:57)paolo10 napisał(a):  Mam zamiar zainwestować trochę kasy, ale muszę czekać aż przelew dojdzie z mBanku na Payzę, co trwa z 2-3 dni. Konto na JBP założyłem i od razu kupiłem pierwszą pozycję żeby zorientować się jak to wygląda. Dziwi mnie że nie zaliczyło mi kupionej pozycji stąd moje pytanie na forum. Mam nadzieję że to tylko zwykłe opóźnienia i pozycja zostanie dodana...

a nie możesz sobie kupić mBankowej eKarty?
Ja nie wyobrażam sobie bez niej w ogóle inwestować. Płacisz raz na rok 25zł a karta jest akceptowana wszędzie jako kredytowa mimo, że nią w ogóle nie jest. Dzięki temu wpłacasz sobie np. na Payze kasę w minutę.

Karta jest o tyle dobra, że ją po prostu doładowujesz środkami z eKonta. Jeśli znajduje się na niej wymagana kwota to akceptuje ci transakcje i zabiera z niej kwotę, którą doładowujesz payze, czy opłacasz abonament w grze itp itp.. Dla bezpieczeństwa możesz sobie ją rozładowywać w każdej chwili i reszta kasy wraca automatycznie na eKonto.
ciekawy pomysł i sposób..Smile
Witam, moze mi ktos podac jakas wskazowke jak wyplacic pieniadze na Payze. Od dwoch dni proboje o różnych porach i caly czas mam komunikat o przekroczeniu dziennego limitu. Z gory dzieki
Odpowiedz