Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
(11-12-2013 23:17)JaTuDensze napisał(a): Nie wiem czy wy zauważyliście ale od czasu jak ES zaczęło mieć problemy z wypłatami 4midable "zniknął" z forum może i się na konto loguje ale tak jak kiedyś pisał po kilka postów dziennie teraz nie ma ani jednego Jedyny post który napisał to że własnie u niego zmieniono status
Panowie po co się spinać i snuć teorie spiskowe. Najlepsze jest to , że zrobiłem przerwę jak mówiłem a te leady ciągle wpadają.. aż szkoda by ich było. No ale już jutro będziemy wiedzieć o co kaman
Cisza !!! wchodzę tutaj po 24h nieobecności i mam ze 20 nowych stron ... nie potraficie poczekać do max piątku godzina 15.00 ? tyle już czekaliście to chyba 1,5 dnia Was nie zbawi, a wszelkie dywagacje tutaj nic nie zmienią
I nie chodzi tutaj o to czy ktoś ma 100, 1000 czy 5000 do wypłacenia, pisanie niczego nie zmieni.
Jezu już skończcie.Poczkajcie spokojnie na pupie do piątku,jeżeli nikt nie dostanie wypłaty wtedy możemy zacząć myśleć co dalej.Napisali kilka info i trzymajmy się tego do tego czasu.Fakt faktem zlecić (przypuszczam ponad 1k wypłat) nie jest tak hop siup.Ale jeżeli zlecają po 100 dziennie to zapewne będe tym ostatnim który dostanie kase Czy;i po świętach,nie prędzej.
Do moderatora! To moje kolejne multi więc proszę nie blokuj bo dobrze wiesz,że założe kolejne a robienie kilka na miesiąc jest nudne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-12-2013 23:52 przez qwertyuiop0.)