Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam, mam ważne pytania - czy jeżeli na starcie zostawię 1-4 sekundy wolne i zacznę dopiero mówić, to takie nagranie jest w porządku? No i czy rygorystycznie weryfikują ci Panowie nagrania?
Pod koniec tygodnia usiądę i zrobię przegląd całego wątku. Na podstawie tego zaktualizuję pierwszy post dodając FAQ oraz kilka screenów potwierdzających wypłacalność, ponieważ to pytanie również często pada.
(07-04-2013 20:15)tollusiek napisał(a): Witam, mam ważne pytania - czy jeżeli na starcie zostawię 1-4 sekundy wolne i zacznę dopiero mówić, to takie nagranie jest w porządku? No i czy rygorystycznie weryfikują ci Panowie nagrania?
Ja czesto zaczynam mowic w drugiej czesci pierwszej sekundy i na tekst srednio schodzi mi po 5-6 sekund i zaliczaja.