Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(22-02-2015 12:08)Szejkowny napisał(a):  Zleciłem wypłatę na rachunek w poniedziałek i wysłałem wszystko też w poniedziałek i nadal status jest "oczekująca"

Mają 7 dni roboczych, więc we wtorek powinieneś mieć Big Grin
@[Tochkan] a jak Ci powiem, że kiedyś DrMagK2 pomagał Michałowi z pewnymi rzeczami a teraz po prostu wbił się do Direct Admin, tworzył jakieś lipne katalogi/pliki a potem robił to co napisane było wcześniej to co to zmieni? Smile
Glosy: michal1498 (+1)
Mega afera z tymi viralkami i tokenami, ale Pan Arek wszystko wyłapie usuwając kasę i konto.
(22-02-2015 12:21)aero2 napisał(a):  Mega afera z tymi viralkami i tokenami, ale Pan Arek wszystko wyłapie usuwając kasę i konto.

Wyczuwam pierdolenie z nutką bólu dupy Big Grin

-----
Konwersja dzisiaj licha :/
Glosy: sebolek321 (+1), matek697 (+1), MatiMaister (+1), blvck_beauty (+1), PapaSmerf (+1)
U mnie na razie 15.38% Tongue
Jaką macie konwersję na Iphone 6 ?
Pan Arek nie odpisuje na emaile i jak tu się z kimś skontaktować czy można zmieniać dane czy nie ? Dział techniczny też nie odpowiada co do mojego pytania, trochę lipe odwalają.
@mikolaj, w weekend raczej nie odpowiedza...
P. Arek czy księgowa bardzo szybko reagują na maile, ale nie wymagajmy, by siedzieli przez 7 dni w tyg. przy kompach ;/
Glosy: Zarobiony_Koles (+1), ZexKox (+1), mikolaj90 (+1)
Wiem, że to śmieszne ale nie pomyślałem, że dziś weekend i mogą nie odpowiadać Big Grin Zakręcony dziś jestem Big Grin

Ale do działu technicznego pisałem parę dni przed weekendem i nie dostałem odpowiedzi. Cały czas nie aktualizują mi się linki w filmy online. Każdy link może działać jako uniwersalny a jak edytuję tylko nazwę linku i daję link do filmweb to i tak to nie działa i opisy, zdjęcia i inne opcje są niedostępne. Nawet obrazek główny gdzie przycisk "play".
Glosy: szykiryki (+1)
Jutro z rana na pewno dostaniesz odpowiedź, wiec byle do poniedzialku! Smile
Odpowiedz