Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!

Autor Wiadomość
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Sprawdź:
.....wkurza mnie ta sytuacja!!! nie to,że wszyscy tu narzekacie bo to zrozumiałe w takim przypadku gdy od 3 tyg nie ma kasy, same niby problemy mają,konta im nie chcą otworzyc itd. W przypadku gdyby z jakiegos powodu chcieli się zwinąć ta sytuacja,która może byc przez nich dla nas kreowana jest idealna.Ludzie zarabiaja = easysub kasy nie wypłaca= nic nie tracą, tylko zyskują.Szkoda, jeżeli tak jest bo mam 7stówek i zaczalem zarabiac u konkurencji ale zdecydowanie za późno bo cały czas byłem przekonany że lada dzień będzie konto kasa i satysfakcja.....nie ciekawie bo teraz troche mniej leedy mi wchodza niż na easysub....szkoda ku...wa

jabolopivolo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Glosy: sirsiwy998 (+1)
nie wiem czy oprócz mnie, 4midable i mojego znajomego oraz paru nielicznych osób, ktoś jeszcze zarabia na easysub Big Grin

wszyscy chyba tymczasowo poszli do konkurencji dopóki wypłaty nie dojdą.
Darzę EasySuba ogromnym zaufaniem, ale 3 tygodnie to już przesada i to spora Big Grin
Ja na chwile obecna wstrzymalem sie. wpadac wpada. Poczekam na kase i znowu essa Smile

[Obrazek: 6wlexwwcirsb.png]
(10-12-2013 22:51)themate0 napisał(a):  nie wiem czy oprócz mnie, 4midable i mojego znajomego oraz paru nielicznych osób, ktoś jeszcze zarabia na easysub Big Grin

wszyscy chyba tymczasowo poszli do konkurencji dopóki wypłaty nie dojdą.

....no rozsądnie i przezornie jeżeli tak ktoś działa a jeśli zaczął przygodę u konkurencji odpowiednio wcześnie, zaraz po tym jak orzekli że nie mają konta to chyle czoła bo to BARDZO rozsądne działanie

@up:

A potem płacz, że Polacy to znieczulica.
Do EasySuba mam sentyment (i lepsze stawki XD) ale u konkurencji mam zagwarantowaną wypłatę Smile
wiadomość od easysub dla tych co juz nawet nie wchodzą na stronę:

Cytat:Kolejne 50 paczek zostało wysłane. Na dzień jutrzejszy mamy przygotowane kolejne 100 paczek do wysłania (bardzo czasochłonne zadanie). Prosimy o ograniczenie przesyłania wiadomości z tymi samymi pytaniami ze względu na to iż każdego dnia otrzymujemy ponad 500 wiadomości i odpisywanie na nie zajmuje sporo czasu. Programy doładowania zostały wyłączone. Mamy przygotowane 10 nowych programów które wprowadzimy jak tylko uporamy się z wypłatami. Pozdrawiamy Administracja EasySub
Glosy: matek697 (+1)
BUAHAHAHAH OFICJALNY KOMUNIKAT NA STRONIE EASYSUB

Kolejne 50 paczek zostało wysłane. Na dzień jutrzejszy mamy przygotowane kolejne 100 paczek do wysłania (bardzo czasochłonne zadanie). Prosimy o ograniczenie przesyłania wiadomości z tymi samymi pytaniami ze względu na to iż każdego dnia otrzymujemy ponad 500 wiadomości i odpisywanie na nie zajmuje sporo czasu. Programy doładowania zostały wyłączone. Mamy przygotowane 10 nowych programów które wprowadzimy jak tylko uporamy się z wypłatami. Pozdrawiamy Administracja EasySub

...........Dom końca roku bidoki bedą się wyrabiać hehe

Paczki paczkami a co z przekazami pocztowymi?!
paczka czy przekaz, dla nich jedno to samo, tu i tam trzeba wypisywać dane xd
Wątek zamknięty