Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Witaj! Nie bez powodu trafiłeś na największe w Polsce Forum o Zarabianiu przez internet! Tutaj gromadzimy pasjonatów zdobywania pieniędzy online i dajemy możliwość poznania tajników pracy w domu. Coraz więcej osób poszukuje sposobów na zarabianie w sieci, co sprawia, że praca w domu przez internet staje się atrakcyjnym źródłem dochodu. W dzisiejszych czasach, zarabianie online to nie tylko alternatywa, ale często również znakomita opcja do tradycyjnej pracy na etacie.
Czy zastanawiasz się, jak łatwo zarobić pieniądze? Jeśli tak, to właściwe miejsce! Internet jest pełen możliwości, a my jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc, dzieląc się wiedzą i doświadczeniami.
Rejestracja na naszym forum jest całkowicie darmowa i niesie ze sobą wiele korzyści:
Zakładaj nowe wątki i bierz udział w dyskusjach,
Odblokuj dostęp do czatu (Shoutbox),
Ogranicz liczbę wyświetlanych reklam,
Zdobywaj odznaczenia i reputację,
Zyskaj dostęp do ukrytych działów, tematów i linków,
Przeglądaj galerię zdjęć i filmów z wygranymi nagrodami,
Dostosuj swój prywatny profil,
Weź udział w konkursach organizowanych na forum,
Skorzystaj z doświadczenia społeczności zarabiającej online od lat,
Porównaj stopy procentowe na kontach oszczędnościowych,
Wykorzystaj merytoryczną wiedzę naszych użytkowników, by zarabianie w domu stało się łatwiejsze niż kiedykolwiek,
Dowiedz się, gdzie zdobyć darmowe upominki, gadżety i próbki.
Pamiętaj to nic nie kosztuje, zarabiam.com to darmowe forum internetowe w którym zasięgniesz informacji "jak zarabiać przez internet".
I co najważniejsze, wszystko to jest zupełnie za darmo! Zarabiam.com to internetowe forum, które udzieli Ci odpowiedzi na pytanie "jak zarabiać przez internet". Teraz praca w domu staje się możliwa! Zarejestruj się już teraz, a dowiesz się wszystkiego o zarabianiu przez internet!
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie!
Grandbux to jakieś kpiny !!!
Miałem kliknąć request cashout w dniu dzisiejszym, a 20min przed widełkami zmienili datę na 21 ....
Ktoś ma takie problemy?
(11-07-2017 00:37)rozi1910 napisał(a): grandvertiser za to działa, a podałeś, że nie ma stronki. może mieli chwilowe problemy
earningservice niestety ban ;/
grandvertiser - A no, o dziwo wrócił, dzięki za info (wywalam po około 6-7 dniach, rzadko wracają)
earningservice - Ja na razie nie dostałem
(11-07-2017 08:42)Damianusix napisał(a): Grandbux to jakieś kpiny !!!
Miałem kliknąć request cashout w dniu dzisiejszym, a 20min przed widełkami zmienili datę na 21 ....
Ktoś ma takie problemy?
Mój znajomy ma podobnie już któryś raz. Dodatkowo pojawiło się mnóstwo reklam, co oznacza, że ludzie kupują z konta. Więc za pewne już po grandbux.
Możesz jeszcze spróbować napisać i zobaczyć czy odpisze.
Tutaj piszą o tym ludzie: http://www.grandbux.net/forum.php?topic=425250
Na razie jeszcze wstrzymam się z wywaleniem.
Kolejna aktualizacja:
Dodano:
Pod lupą:
Multiclickers:
- tbc4bitcoin: min. $2 - grid
- laserbux: min. $2
- grandvertiser: min. $1 - grid (strona wróciła)
Aktualizacja pluginów:
Multiclickers:
- Clixiew (dodałem ponownie, minimum zmniejszone z $6 do $3)
Zmiany:
SCAMY:
- axisads: Strona nie istnieje
- vertsads: Brak wypłat, spam na forum
- teambux: Brak nowych wypłat
Kolejna aktualizacja:
Dzisiaj głównie małe porządki
Jako, że lista scamow jest coraz większa, postanowiłem rozdzielić ją i dodać do innej podstrony.
Liste znajdziecie tutaj: http://lowcypieniedzy.pl/bux-scam-list/
W menu "Bux" -> pod wypłatami "Bux - SCAM list".
Dodano:
Pod lupą:
Multiclickers:
- meryclix: min. $1
Zmiany:
SCAMY:
- weseel: Brak nowych wypłat
- neoclix: Brak nowych wypłat, użytkownicy piszą, że mają pending oraz admin nieaktywny
- supremebux: Strona nie istnieje
- wishbux: Strona nie istnieje
- yieldclix: Strona nie istnieje
- grandvertiser: Spam na forum, admin nic z tym nie robi
- tosads: Spam na forum, nowych wypłat
- grandadverts: Brak wypłat od 17 czerwca oraz nieaktywny admin
- mgclix: Strona nie istnieje
- bestclix: Brak nowych wypłat, nieaktywny admin
- infiniteadz: Brak nowych wypłat, spam na forum.
- luxbux: Brak nowych wypłat, moja pending
- buxsence: Brak forum oraz wypłat
- buxclerks: Brak nowych wypłat, oraz nie ma forum
- checkbux: Brak wypłat
- renzinoptc: Spam na forum, brak potwierdzeń wypłat
- perfectmoneydice: Spam na forum, brak potwierdzeń wypłat
- enclix: Moja wypłata pending od dłuiego czasu, brak odpowiedzi od admina
- roboclicks: Brak nowych wypłat, na forum spam
(17-07-2017 01:40)19kuba08 napisał(a): wishbux działa
To i tak scam. Admin ostatnio robił spory na payza wszystkim osobą, które wypłaciły do miesiąc temu (wystarczy napisać, że to zapłata za klikanie w reklamy).
Kolejna aktualizacja:
Dodano:
Pod lupą:
Multiclickers:
- bux4pro: min. $0.10 - grid
- trafficbux: min. $0.00 - grid
- universalbux: min. $4 - grid
Zmiany:
SCAMY:
- advisorsadz: Strona nie istnieje
- buxhour: Brak nowych wypłat
Uwaga!
Afri-ptc bardzo dobrze płaci i jest spory zarobek a minimum tylko $1 (będzie w następnej aktualizacji).
Informuje, ponieważ wczoraj admin poinformował, że trzeba się zweryfikować. Trzeba zrobić zdjęcie dowodu na tle komputera z nasza nazwą użytkownika w afri. W dowodzie pokazujemy tylko imię i nazwisko oraz kraj, nic więcej nie trzeba!
Cytat:In the world of PTC Sites, some members create fake accounts and attempt to earn money using multiple accounts with fake referrals. And because of them, serious members/advertisers loss money.
Here at Afri-PTC.com, we want only real members and want to protect our members/advertisers from fake accounts/clicks. That's why, we have a dedicated team to check all members accounts.