Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(19-02-2015 12:22)fusek napisał(a):  a tak wogole to kto to jest?

Król gimbusów.
Glosy: matek697 (+1), Krashai (+1)
Nie lubię Nitra ale mówi dobrze na temat oszukiwania kogoś w "kogoś" imieniu.
Mówi tylko o filmach, że pod niego się podszywają itd.
[Obrazek: oo2.jpg]
"psie pieniądze" Jerk2
Ten film jest lepszy.Big Grin

Jak zleciłem wczoraj wypłate to kiedy hajs dostane na konto ?
@[Batronix] Maksymalnie w piatek - 7 dni roboczych Smile
Glosy: Batronix (+1)
Zaskakuje mnie, że ludzie naprawdę dają się nabierać, mimo iż od roku co najmniej apeluję by nie wchodzić w te stronki. Kto czyta, nie błądzi - na dole każdej ze stron jest napisane, że to jest subskrypcja. Ukrywane by nikt nie widział. Moim zdaniem czcionka poniżej 12 TNR nie powinna się liczyć jako wiążąca i za kradzież pieniędzy w taki sposób, powinno się ścigać po tym jak osoba oszukana wniesie skargę (chyba nie da się by to było z automatu). Ale ludzie chyba nie za bardzo wiedzą co z Internetem. Bo Internet jest światowy. Kto będzie go pilnował? I co ze stronami zagranicznymi, na które wchodzą ludzie z całego świata. Co jeśli ktoś z innego kraju zrobi coś złego? Powinni powołać komisję internetową, stworzyć coś w rodzaju unii, która nadzorowałaby (w dobrym sensie) Internet. I karać takie osoby. Bo tak naprawdę nie mają teraz dobrych środków by ścigać takich ludzi jak Ci, co oszukują z tymi subskrypcjami. Nie ma żadnych zasad, że nie można tak robić, w tym problem. A ludzie się nabierają i nie mają jak z tym walczyć. Bo wszystko jest legalne.

Pewnie myśleliście, że to moje wypociny i już w głowie układaliście ripostę..Big Grin
Jakiegoś debila, który w późniejszym komentarzu(pod filmikiem adSHITbustera napisał, że nigdy nie "nabrał się" na subskrypcję, ale ukradli mu 100 zł z konta tak czy siakRolleyes
(19-02-2015 13:40)Mauorycy napisał(a):  Zaskakuje mnie, że ludzie naprawdę dają się nabierać, mimo iż od roku co najmniej apeluję by nie wchodzić w te stronki. Kto czyta, nie błądzi - na dole każdej ze stron jest napisane, że to jest subskrypcja. Ukrywane by nikt nie widział. Moim zdaniem czcionka poniżej 12 TNR nie powinna się liczyć jako wiążąca i za kradzież pieniędzy w taki sposób, powinno się ścigać po tym jak osoba oszukana wniesie skargę (chyba nie da się by to było z automatu). Ale ludzie chyba nie za bardzo wiedzą co z Internetem. Bo Internet jest światowy. Kto będzie go pilnował? I co ze stronami zagranicznymi, na które wchodzą ludzie z całego świata. Co jeśli ktoś z innego kraju zrobi coś złego? Powinni powołać komisję internetową, stworzyć coś w rodzaju unii, która nadzorowałaby (w dobrym sensie) Internet. I karać takie osoby. Bo tak naprawdę nie mają teraz dobrych środków by ścigać takich ludzi jak Ci, co oszukują z tymi subskrypcjami. Nie ma żadnych zasad, że nie można tak robić, w tym problem. A ludzie się nabierają i nie mają jak z tym walczyć. Bo wszystko jest legalne.

Pewnie myśleliście, że to moje wypociny i już w głowie układaliście ripostę..Big Grin
Jakiegoś debila, który w późniejszym komentarzu(pod filmikiem adSHITbustera napisał, że nigdy nie "nabrał się" na subskrypcję, ale ukradli mu 100 zł z konta tak czy siakRolleyes

Dokładnie po przeczytaniu pierwszej części twojego posta myślałem, że sam srasz sobie do interesu. beka
Glosy: matek697 (+1), suchy0001 (+1), nykkusek (+1)
Czyli wczoraj zlecilem wypłate 114zł i mi dojdzie za 7 dni na konto tak?
A i druga sprawa jak mam teraz 90zł na nowo to musze nazbierać aż 500zł żebym mógł wypłacić? Co tak dużo dlaczego tak jest ... Tyle moze mi sie nie udać nazbierać :<
Odpowiedz