Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dziwny dzień, obudziłem się o 10 rano z taką motywacją, że znalazłem nowy sposób na szybsze robienie kont - przyda się, skoro i tak padają po jednej serii spamu ... (chętnie przyjąłbym porady co robić, żeby wytrzymały przynajmniej jedną serię więcej - każde konto ma po 80 grup )
Porobiłem konta i tyle z tego wyszło - chyba znów zacznę robić sobie niedziele jako dni wolne, bo nie mam wtedy dużych zarobków (satysfakcjonują mnie, ale to nie jest to samo co w inne dni )
Czas poszukać jakiś innych sposobów bo nawet przy zmianie ip i przeglądarki (używam opery i internetu aero2) od razu wylatuje telefoniczna - nie jest to dla mnie problem, ale to znak, że coś jest nie tak...
Na weryfikację tel. nie ma reguły - raz poprosi zaraz po rejestracji, a raz po kilkunastu nawet dniach
Od siebie mogę dodać że możesz zmieniać MAC karty sieciowej gdyż przy zmianie IP, MAC pozostaje jednak ten sam i pewne skrypty potrafią to rozpoznać + przy logowaniu do fake kont korzystaj z innej przeglądarki niż z której korzystasz na co dzień.
W dodatku czyść zasób DNS na komputerze komendą ipconfig /flushdns w wierszu poleceń.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-01-2015 08:59 przez jagan.)
Dziś oprócz własnego skracacza nic nie zrobiłem - startery mi się skończyły, więc najwcześniej będę je miał we czwartek. Mam jeszcze kilka kont więc na luzie przeznaczę je na testy - muszę wyeliminować tą weryfikację dowodową.
Na Linuxie też jest taka możliwość (czysczenia DNS)?
(19-01-2015 08:49)jagan napisał(a): Na weryfikację tel. nie ma reguły - raz poprosi zaraz po rejestracji, a raz po kilkunastu nawet dniach
Od siebie mogę dodać że możesz zmieniać MAC karty sieciowej gdyż przy zmianie IP, MAC pozostaje jednak ten sam i pewne skrypty potrafią to rozpoznać + przy logowaniu do fake kont korzystaj z innej przeglądarki niż z której korzystasz na co dzień.
W dodatku czyść zasób DNS na komputerze komendą ipconfig /flushdns w wierszu poleceń.