Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-07-2016 17:12)Groem napisał(a): Z VPSami można się było tego spodziewać tak samo jak admini mogli się spodziewać nadużyć. Pytanie czy jednak im się te reklamy nie opłacają skoro obcinają pkt czy to czysta pazera wchodzi w grę.
Wysłane z mojego HUAWEI G510-0200 przy użyciu Tapatalka
Niby się nie opłaca a jednak robią akcje promocyjną
Zbierz 2500 pkt do 13.07.2016 a dostaniesz 500 pkt gratis!
(07-07-2016 16:53)xaariel napisał(a): Mysle ze chodzilo mu o to, ze jego komputer jest za slaby
tak dokłądnie chodziło mi o mój komputer, jak nie są otwarte wszystkie karty to mi nalicza, dużo wolniej ale jednak nalicza
Edit:
Może ktoś mi wytłumaczyć po co to odświeżanie strony co 10 min skoro i tak playlista się kończy i nic z tym nie da rady robić? Czy może tylko ja tak mam, ze po pewnym czasie mi się playlisty kończą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-07-2016 19:41 przez przemo2741.)
(07-07-2016 16:53)xaariel napisał(a): Mysle ze chodzilo mu o to, ze jego komputer jest za slaby
tak dokłądnie chodziło mi o mój komputer, jak nie są otwarte wszystkie karty to mi nalicza, dużo wolniej ale jednak nalicza
Edit:
Może ktoś mi wytłumaczyć po co to odświeżanie strony co 10 min skoro i tak playlista się kończy i nic z tym nie da rady robić? Czy może tylko ja tak mam, ze po pewnym czasie mi się playlisty kończą
Obejrzysz 14 playlist i możesz oglądać je od nowa?