Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-01-2015 11:30)jakahwala napisał(a): co sądzicie o tym helikopterze ?? https://www.wish.com/c/53fca7bf9020ee02a98795fa
szczerze mówiąc nie znam się na tym, jak długo to może działać? Ile czasu latać ładuje się go jakoś czy coś ? z góry dzięki za odp
szkoda, że lata tylko 8 min ale chyba wezmę, z odblokowaniem niższej ceny wychodzi za 8$ z przesyłką
Ja zamówiłam jakiś inny helikopter, póki co czekam, aż mi go wyślą. Co lepsze z 38 zł mi udało się zbić na 7,68zł, a komuś innemu zbiłam na 4.30zł i byłam w szoku, że da się jeszcze niżej zbić
(25-01-2015 11:30)jakahwala napisał(a): co sądzicie o tym helikopterze ?? https://www.wish.com/c/53fca7bf9020ee02a98795fa
szczerze mówiąc nie znam się na tym, jak długo to może działać? Ile czasu latać ładuje się go jakoś czy coś ? z góry dzięki za odp
szkoda, że lata tylko 8 min ale chyba wezmę, z odblokowaniem niższej ceny wychodzi za 8$ z przesyłką
Ja zamówiłam jakiś inny helikopter, póki co czekam, aż mi go wyślą. Co lepsze z 38 zł mi udało się zbić na 7,68zł, a komuś innemu zbiłam na 4.30zł i byłam w szoku, że da się jeszcze niżej zbić
Ja zamówiłem 16 stycznia zegarek.17 poinformowali mnie ,że 'Sklep przygotowuje Twoje zamówienie do wysyłki. Należy przyjąć, że produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni.' Wnioskując do 20 stycznia powinni wysłać natomiast tu jest problem. Wchodząc w historie zamówienia nie ma żadnych pozycji.Ktoś coś ?
Być może to jakiś bug. Poczekaj dzień/dwa, jak nie będzie żadnej reakcji, to pisz do supportu, choć z odpowiedzią może być ciężko. Ewentualnie za ~15 dni zgłosisz reklamację.
(25-01-2015 13:05)asiorek napisał(a): A kiedy mniej wiecej beda?;p
17 stycznia zostały wysłane, jeszcze nie ma ich w wawie. Kiedyś z 'chińczyku' stacjonarnym kupiłem podróbki MONSTER BEATS douszne z płaskim kablem. Po 4 miesiącach przestały łączyć ale były meega, czysty dzwięk i super bass. Niestety już ich nie ma a na necie nie mogę znaleźć takich samych ;/
Znalazłem, słuchawki SOYT ST-390, jednak nigdzie ich nie ma do kupienia.