Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Pytanko na szybko. Wlazłem kliknąłem na ipod touch 64gb wklepałem dane i captche i zaczęlo sie ładowanie. Załadowało się po czym wykopało mnie z powrotem do electronics i brand we love (to wybieranie kategorii) Odjęło mi 800ptz i jak wlazłem potem na tapetę to pisało sorry u already reedemed. I teraz pytanie udało mi się zamówić czy powinny mi jakieś congraty wyskoczyć czy nie?[/align]
Ale zalowe wchodziłem na stronę przez minutę, po drugie jak klikałem na coś wartościowego to mnie cofało do głównej no i załapałem się na skin do iphona którego totalnie nie potrzebuje. Już bym wolał klapki....
Ale tragicznie, czego bym nie kliknął wywala do strony głównej - za dużo ludu się rzuciło na te niskie ceny no ale nic przynajmniej punktów mam natrzepane to może na następnym coś się upoluje jak ceny beda juz normalne