Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
* zdecydowaliśmy,że Premium jak i FirePremium nie będzie przedłużane
jebłem i nie wiem czy wstanę jak Wam ludzie mają zaufać? aukcję będą?? toż miało nie być cyrk
(28-09-2014 22:21)Situation napisał(a): * zdecydowaliśmy,że Premium jak i FirePremium nie będzie przedłużane
jebłem i nie wiem czy wstanę jak Wam ludzie mają zaufać? aukcję będą?? toż miało nie być cyrk
Sytuacja jest bardzo rozwojowa dlatego plany tak się zmieniają. Serwis jak funkcjonuje tak funkcjonuje jednak staramy się wyprowadzić go na prostą. Dlatego może w końcu przestaniesz narzekać bo kontaktu nie było to źle, kontakt jest i coś się dzieje to też źle...
(28-09-2014 22:24)ZarazWracam napisał(a): Kto Tym oszustom uwierzy?? Poje balo Was doszczędnie
proponuję uważać na słowa bo nikogo nie oszukalismy. Kto zdobył uczciwie nagrodę na pewno ją dostanie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2014 08:30 przez FireGifts.pl.)
Jak przyjdzie do mnie nagroda to może zacznę zbierać GP.
Nie będę ryzykował straty kasy za FP.
EDIT: Zacząłem robić z ciekawości jedno zadanie i już są błędy, że nie ma do zaznaczenia danej odpowiedzi...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-2014 08:27 przez xavi512.)
(29-09-2014 08:21)xavi512 napisał(a): Jak przyjdzie do mnie nagroda to może zacznę zbierać GP.
Nie będę ryzykował straty kasy za FP.
EDIT: Zacząłem robić z ciekawości jedno zadanie i już są błędy, że nie ma do zaznaczenia danej odpowiedzi...
Pierwsza tura nagród pójdzie jutro. Napisz na maila nick to spakuje. Co do zadania to już poprawiam.
A ja sie tak dla jasności zapytam... Czy miki211 to prawdziwy współpracownik czy nie fajny troll, który próbuje udawać współpracownika? Bo nie wiem czy mam ufać temu człowiekowi
(29-09-2014 11:53)TheKkok2 napisał(a): A ja sie tak dla jasności zapytam... Czy miki211 to prawdziwy współpracownik czy nie fajny troll, który próbuje udawać współpracownika? Bo nie wiem czy mam ufać temu człowiekowi