Cześć! Dzisiaj wpis dedykuję znanemu wam zapewne filmowi "Wilk z Wall Street". Wiem, że trochę późno na dyskusję o filmach, jednak jego osoba wciąż jest inspiracją dla wielu na forach biznesowych. Postanowiłem dokładniej go przeanalizować i dodać parę słów od siebie, odpowiadając jednocześnie na pytanie zawarte w tytule wpisu
Pozdrawiam, życze miłej lektury i gorąco zachęcam do
komentowania wpisów na blogu!
UWAGA!
Jak wcześniej wspominałem, chciałem utworzyć forum do strony. Chcę zebrać osoby, które chcą się uniezależnić finansowo

Nie będzie to kopia zarabiam.com ale bardziej forum nastawione na zakładanie firm, inwestowanie online i dyskusja na tematy wszelakie ze świata finansów

Nie chcę tego robić za wcześnie, a i nie chcę aby forum świeciło pustkami.
Pytanie do was: czy będzie ktos chętny do pomocy? Chodzi mi jedynie o rozruszanie forum, udzielanie się, pisanie i odpowiadanie, oraz jeśli to nie za wiele- zapraszanie użytkowników.
Chcę zebrać społeczność osób, które kolokwialnie i brzydką mówiąc "pieprzą" pracę na etacie i zamierzają zarabiać same na siebie. Nie chcę zdradzać nazw działów, bo wszystko sobie zaplanowałem- nie będzie jednak działów poświęconych zarobkowi PPA
Fajnie się składa, ponieważ mam znajomego prawnika który chętnie się będzie wypowiadał i odpowie na pytania odnośnie zakładania firmy. Mam również kontakt z człowiekiem, który jest nie tylko bogaty ale również było w nim głośno 2 lata temu (przykra sprawa) a na pomorzu na potężną firmę. Miałem też przyjemność rozmawiać z jednym z najbogatszych 20 osób w Polsce- jeśli tylko strona się rozwinie, na pewno zamieszczę wywiad!
Chcę jednak wiedzieć czy chcecie

Bardzo mi zależy na tym, bo chcę sie otaczać takimi ludźmi. Nie chodzi o mentorowanie, bo może mam dużo pieniędzy, ale nie jestem jeszcze tak bogaty jak bym chciał. Chcę aby wszyscy ludzie mogli wymieniać się poglądami oraz zawierać nowe znajomości. Z kim się zadajesz, takim się stajesz- zadawaj się z podobnymi sobie ludźmi