![]() |
Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870) |
Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 26-08-2014 11:45
Witajcie! Zanim przejdę do sedna sprawy, czyli reklamy mojej strony, napiszę coś o sobie abyście mogli lepiej zweryfikować wartość publikowanych przeze mnie treści. Jeśli Cię to nie interesuje, przewiń stronę niżej.
Jestem obecnie studentem Informatyki i Ekonometrii na Uniwersytecie Gdańskim. Mam 23 lata i chcę uzyskać kompletną niezależność finansową. Jestem coraz bliżej celu, a moje zarobki w internecie są coraz wyższe. Nie chcę nikogo z was oceniać, zdradzę jedynie, że nie zarabiam na oszukiwaniu ludzi, tak jak prawdę mówiąc większość z was. Każdy robi co chce, a ja sędzią nie jestem. Przeczytałem mnóstwo książek o finansach, które napisali bogaci ludzie (wzbogacili się nie poprzez pisanie o tym jak zostać bogatym, ale dzięki przedsiębiorczemu myśleniu). Wiele osób tutaj jest w wieku licealnym lub w trakcie studiów. Chcę was wszystkich zachęcić do przedsiębiorczego spojrzenia na świat i pokazania korzyści jakie za tym płyną. Będę dzielił się nie tylko własnym doświadczeniem, ale również wiedzą pozyskaną bezpośrednio od bogatych osób. Siedzę na forach przedsiębiorców (głównie zagranicznych) i dzięki zdobytej tam wiedzy, mój stan finansowy znacznie się poprawił. Głównie dzięki temu forum, zacząłem zarabiać pierwsze pieniądze na PPA (Real Content) i poznać wiele sposobów na zarobek. Dzięki wam miałem motywację aby z każdym miesiącem posuwać się coraz dalej. Dziękuję wam za to bardzo! Możemy przejść dalej, zapraszam! ![]() http://wolnyibogaty.pl Zapraszam serdecznie na bloga wszystkie osoby, które nie chcą pracować dla kogoś, a dla siebie. Nie chcę pracować jak przeciętny człowiek, nie mam zamiaru oddawać dziennie 8 godzin swojego życia przez 5 dni w tygodniu aby ktoś inny się wzbogacił. Nie interesuje mnie przeciętne życie, w którym mam dość szefa, nudnej pracy i niesatysfakcjonujących zarobków. Pracę wykreuję sobie sam i wszystko będę również samodzielnie kontrolował. Blog będzie pewnego rodzaju dziennikiem pokazującym moje postępy. Chcę również wspierać inne osoby zainteresowane tematyką finansów osobistych i uzyskaniem niezależności finansowej. Stwórzmy społeczność młodych i zapalonych do pracy, którzy przeciwstawiają się państwowej szkole konsumentów, stańmy się producentami! Na razie nie ma forum do bloga, chciałbym aby się rozwinął i zebrał konkretną rzeszę osób. Chcę też jak najwięcej dać od siebie i zmieniać się razem z innymi oczywiście na lepsze. Poczekałem aż zbiorę 5 artykułów zanim się tutaj zareklamuję. Z góry uprzedzam, że NIKT NIGDY nie poprowadzi was za rączkę i nie powie krok po kroku co zrobić abyś się wzbogacił. Masz myśleć jak bogacz, działać jak bogacz i zbierać aktywa. W tym tkwi sukces. Wszystko tworzysz sam, a wszelkie blogi tego typu mają jedynie odpowiednio ukierunkować cię na dobry tor. Potraktuj to jak trening przed olimpiadą ![]() Dlatego zapraszam serdecznie wszystkich myślących jak ja. Nie napisałem na razie piorunujących konkretów, jednak obiecuję że z czasem będą pojawiały się coraz ciekawsze treści. Na razie najbardziej konkretne wg mnie artykuły to: Pomysły na pasywny przychód Różnice w myśleniu bogatych i biednych Ile można zarobić prowadząc fanpage na facebooku Uwielbiam dokonywać dogłębnych analiz i powiem szczerze, że moje studia są niezmiernie przydatne! Uważam, że mam niemałą wiedzę i doświadczenie w niektórych dziedzinach. Zweryfikuj mnie sam i wpadaj czasem! W temacie bedę zamieszczał informacje o nowych ciekawych wpisach lub zmianach na blogu (oczywiście zgodnie z regulaminem). Zapraszam do komentowania i oceniania! RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Admin - 27-08-2014 08:08 interesująca nazwa domeny ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 27-08-2014 14:16 Przyznam, że długo myślałem nad nazwą i myślę, że jest to kwintesencja tego, co chciałbym osiągnąć. Rozwijam obecnie projekt wraz ze współlokatorem i bardzo ciężko pracujemy. Do tego studia, utrzymanie się i prowadzenie 3 serwisów na raz jest bardzo dla mnie męczące. Jak tutaj znaleźć czas wolny? Ratunkiem jest jednak fakt, że samo budowanie aktywów jest moją pasją i hobby. Niedługo kolejny wpis, nad którym jeszcze myślę, chciałbym jednak podziękować serdecznie za komentarz od użytkownika z tej strony ![]() ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Toczak - 27-08-2014 22:59 Zaraz zabiorę się za czytanie artykułów ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 28-08-2014 12:49 Jeszcze raz, zapraszam wszystkich młodych (i nie tylko) do odwiedzania mnie czasem
![]() Bogacenie się powoli- głupota i bezsens RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - GWDiviner - 29-08-2014 17:21 Podaj ksiązki które polecasz przeczytac ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - szczygielek - 29-08-2014 17:33 OO całkiem interesującee! i odrazu dodaje do zakładek, sam ten wpis zachęcił mnie do czytania bloga ![]() ![]() Odp: Zmień myślenie i wzbogać się! - broofie - 29-08-2014 18:09 Przeczytalem artykuly i czekam na wiecej. Jest w nich pare kwestii ktore sam popieram i z ktorymi zgadzam sie w 100%-ach. Najwazniejsze to samodzielnie myslec, bo co z tego jak dam Ci gotowa nisze skoro nie bedziesz wiedzial jak wycisnac z niej 100% zysku. Pozdrawiam Tapniete z telefonu RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - mm25s1 - 29-08-2014 19:40 Całkiem ciekawy blog, będę zaglądał. ![]() RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - 2M1P - 29-08-2014 21:27 Również dodałem do zakładek ![]() |