Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja pier****** chciałem sobie zakonczyc przygode z lockerz braniem IMaca a tu mi kaza sie dalej w to bawic i w dodatku nie racza wczesniej powiedziec tylko 3 noce nie przespalem i w dodatku pewnie podwyza ceny mam nadzieje ze nie.
I czego się podniecacie skoro i tak nic nie zdążycie zamówić lepszego (nagród jest dosyć mało, ceny są diabelnie niskie co oznacza, że wszystko zostanie wymiecione w kilka sekund).
Bardziej czekam na kolejny restock z wyższymi cenami, łatwiej coś upolować niż teraz.
Powiem tyle - dasz screena że zamówiłeś coś wartościowego to zwracam honor Moim zdaniem ten restock będzie strasznie oblegany z racji niskich cen PTZ (które bardzo łatwo teraz zdobywać w stosunku do wcześniejszych restocków z tymi cenami).