Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Tylko astrocash można powiedzieć że mam dobre wyniki.
Próbuje ogarnąć te firesub jednak coś mi nie wychodzi xD. Może za mało czasu w to wkładam. Skończę pracę nad serwerem, odpalę go i skupie 60% mojej uwagi na firesub.
Kurde, chciałbym was przeprosić, że tak długo mnie nie było jednak pracowałem nad serwerem. Jest jeszcze dużo pracy odkąd jest game 40k (zrozumieją tylko osoby, które się na tym znają) wraz z source mam o wiele więcej pracy. Startują takie serwery, że nie ma sensu odpalać mojego. Jak narazie pracuje wyłącznie przy serwerze na astrocash dziennie mam ok. 10$ wiem nie jest to dużo jednak nic nie robiłem przy blogach od kilkunastu dni.
Teraz wracam i muszę zarobić na serwer dokładnie muszę ogarnąć jakoś 1500 zł na nowe systemy. Potrzebuje specjalisty od c++ i pythona a jak pewnie wiecie za darmo nie robią.
Na firesub miałem testować nowy system jednak czas nie pozwolił teraz spróbuje to zrobić. A tutaj specjalnie dla was:
JBC. Dałem tylko to ponieważ nie chcę zdradzać mojego nicku na innych forach oraz nazwy serwera .
Ciekawy dziennik , widzę też że pracujesz nad nowym serwerem metina to dobrze jak jest/będzie fajny to masz gracza . Swojego czasu też chciałem postawić serwer lecz mi to nie wyszło , pliki mam do dziś na PC lecz z starszym game . Specjalistów spróbuj poszukać tu lub na mpc .