Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Counter-Strike: Global Offensive - Zacznij zarabiać na steam !
Sprawdź:
Nie wiem czemu, jak mam profil publiczny, link wstawiony na csgo lounge i jak próbuje obstawić, dam skiny które chce obstawić bot nie oferuje mi nic. Co zrobic?
(02-01-2015 23:33)rr1999 napisał(a): Nie wiem czemu, jak mam profil publiczny, link wstawiony na csgo lounge i jak próbuje obstawić, dam skiny które chce obstawić bot nie oferuje mi nic. Co zrobic?
Mam to samo. Moje skiny warte są 10 centów . Wie ktoś o co kaman?
edit oo fajeni jeszcze zablokowali mi rynek na 7 dni... steam ma coś z głową chyba
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2015 15:02 przez Arivi.)
Na obstawianiu w CSGL dorobiłem się 14 $ z 0.15 $ lecz większośc straciłem bo niektóre mecze są nieprzewidywalne, trzeba liczyć się z przegraną i obstawiać z głową.
Najlepiej small bety na jakieś drużyny ~30% po 0,50 a powyzej 80% 1-2 euro ;d
Gdyby ktoś chciał to mam skiny w sam raz do obstawiania - 2x ak redline field tested 8 euro, i 2x klucze chroma.
Na loungu można sporo zarobić. W cs'a gram od około roku, ale dopiero kilka miesięcy temu dowiedziałem się o tej stronie (csgolounge) W tym czasie zaczynając od około 30centów udało mi się nazbierać ponad 40 dolary, więc nie jest źle
Teraz nie opłaca się obstawiać meczy ze względu na oddawanie meczy za hajs, lepszy przegrywa z gorszym, tak jak i ataki DDOS na mecze. NIE POLECAM! Szkoda kasy