Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Yougetprofit.com - minimum 2$ instant! » SCAM - Do usuniecia

Autor Wiadomość
RE: Yougetprofit.com - minimum 2$ instant!
Sprawdź:
Siemka i jak nadal płaci ? i czy w najbliższym czasie można się spodziewać refbacku? Smile
Szczerze mowiac nie wiem czy jest sens, bo refy ktorzy sa ze mna od 3 miesiecy mogliby dostac jakies 10 centow, to szkoda pradu na refback 3 centy za miesieczna aktywnosc. Wink
Jesli pozmieniaja sie zarobki to mozna pomyslec Wink

pozdrawiam
(06-07-2014 13:17)Workis napisaÅ‚(a):  Szczerze mowiac nie wiem czy jest sens, bo refy ktorzy sa ze mna od 3 miesiecy mogliby dostac jakies 10 centow, to szkoda pradu na refback 3 centy za miesieczna aktywnosc. Wink
Jesli pozmieniaja sie zarobki to mozna pomyslec Wink

pozdrawiam

Lol czytałem ten cały temat i już się nakręciłem a tutaj lipa, czy coś ominąłem, opłaca się wchodzić jeszcze w ten program???
Zarabianie w tym serwisie nie bazuje na zarabianiu na poleconych tylko na revenue shares'ach. ;0
Oplaca sie wedlug mnie caly czas, nic sie nie zmienilo.
Poprzednio nie bylo w zasadzie w ogole reklam po 0,005$ (dajacych profitu polecajacemu) - aktualnie jest ich kilka (wczoraj 7 z tego co pamietam), co pozwala coÅ› na tych poleconych ugrac, jednak sa to dosc male sumy. Natomiast na revenue shares zarabiamy po prostu +-120% tego co wlozymy.

pozdrawiam
[Obrazek: 2zp1oqp.png]
Ostatnia wypłata :

[Obrazek: 30rp8pf.png]

pozdrawiam Wink
Nie wiem czemu anulowalo mi wypłate, mam status Cancelled, zlecona na paypal
Nie mam pojecia szczerze mowiac. Do mnie ostatnio doszla bez problemu. Sprobuj wyslac jeszcze raz.

pozdrawiam
W tym problem ze nie mam kasy w Balance, jakby przepadło, Smile
To do supportu pisz, jakis blad musial wystapic.

pozdrawiam Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: