Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Nowy biznes HourlyRevShare » od 4.5% do 6.5% dziennie

Autor Wiadomość
RE: Nowy biznes HourlyRevShare
Sprawdź:
(24-04-2013 12:24)Ropsont napisał(a):  No i jak? Dostał ktoś wypłatę czy już mogę wykasować stronę z zakładek?

płacą także działają bez zarzutu Smile
wczoraj zakończyli wypłacanie wypłat zleconych 16, od dzisiaj lecą z wczoraj wypłaty, nie realizują wypłat w weekend tylko w dni robocze
(24-04-2013 12:33)tomazzi napisał(a):  
(24-04-2013 12:24)Ropsont napisał(a):  No i jak? Dostał ktoś wypłatę czy już mogę wykasować stronę z zakładek?

wczoraj zakończyli wypłacanie wypłat zleconych 16, od dzisiaj lecą z wczoraj wypłaty, nie realizują wypłat w weekend tylko w dni robocze

Zakończyli z 16? :||

To mnie chyba nie lubią:

[Obrazek: smutnep.jpg]
Ostatnio też tak miałem że niby zakończyli a jednak ciągle jeszcze wysyłali. Teoretycznie mają 7 dni roboczych więc jutro zobaczysz. Jak nie to ticketa pisz.
Glosy: Ropsont (+1)
(24-04-2013 13:02)Ropsont napisał(a):  
(24-04-2013 12:33)tomazzi napisał(a):  

Zakończyli z 16? :||

To mnie chyba nie lubią:

[Obrazek: smutnep.jpg]

poczekaj do czwartku i jak nie otrzymasz to w piątek napisz do nich
ale to prawda co pisze ciekma, niby kończą dane realizacje i rozpoczynają z nowego tygodnia a jeszcze w tym już nowym czasem idą z wcześniejszego tygodnia już zakończonego
Glosy: Ropsont (+1)
Dobra, dzięki Panowie. Zrobię jak mówicie i poinformuję w razie czego Smile
Ja też nadal czekam na $ z 16.04 więc looz, jak nie dojdzie do piątku to tedy się zacznę martwić Smile
Wypłata dotarła, zlecona 16.04. Cel osiągnięty, odzyskać wkład i nieco zarobić. Za następną wpłatę i następny cykl podziękuję i nie skorzystam Sex
W pending mam jeszcze 2 wypłaty po około 60$ ale komfort, że włożoną kasę odzyskałem i nieco zarobiłem jest dość przyjemny Smile

[Obrazek: 6wypatazhourly.png]
Nie wiem czy zauważyliście, ale na najbliższe dwa tygodnie wszystko stanęło (zgodnie z ogłoszeniem mejlowym) i mają wrócić jako HRS 2.
Support, naliczanie etc. wszystko ma teraz przerwę, jedynie strona sama w sobie ma działać. Zapewniają, że nasze pieniądze są bezpieczne Smile
Glosy: Darkus40 (+1)
Mnie również udało się dostać zaległą wypłatę. Także odzyskałem środki i jestem na dużym plusie. Zostały jeszcze jakieś dolarki, może wypłacą, może nie. Najważniejsze, że doszły pieniądze z 16.04. Póki co rzeczywiście wstrzymali wypłacanie. Zobaczymy jak to dalej pójdzie ale jednak przyznaję wam rację, że trzymają się całkiem długo.
Zgodnie z najnowszym mejlem wypłaty będą teraz obsługiwane przez półautomat. Ma to działać na zasadzie, że skrypt ma przyznawać wypłaty z określonej puli dziennej pieniędzy. Może się więc zdarzyć tak, że osoba, która zleciła wypłatę 30 kwietnia dostanie pieniądze wcześniej niż ta co zleciła 23 kwietnia. Teoretycznie tak ma być tylko przez te dwa tygodnie.
Wątek zamknięty