Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
RESTOCK

Autor Wiadomość
RE: RESTOCK
Sprawdź:
Wyłapać nagrody to jak wyścig szczurów...
"Thanks for the great feedback on our new redemption site and processes. We look forward to our future redemptions in January. Happy New Year!"

To już koniec?? A miało być kilka uzupełnień. Może to nie koniec (oby)
ehh za późno się kapnąłem, o północy Smile
trudno, 1000pkt nigdzie nie ucieknie, uzbieramy na coś ciekawego
Szczęśliwego Big Grin
niby pisze, że patrzą w przyszłość na Restock w Styczniu.... Ja Pier**** znowu to samo, nic nie zamówione... Coraz bardziej mnie ten Lockerz denerwuje
Jak mogło zabraknąć 16 Baggu Bags? Czekalam tylko na to! Mogliby nie oszczędzać na nas!
mam taki sam bug... chyba bylem opozniony

a z tymi PZT to nie wiadomo jak masz np 1k to potem oni chyba wprowadza wiecej mozliwozsci na zdobywanie PZT i juz bendzie mozna latwiej je zdoby a takze podwyzsza cene nagrod tak czytalem
ale zawsze te 1k do przodu Smile
Ale jest tyle rzeczy Reedem now, a mnie wywala na główną :/
a no z tym sie zgodze
wszyscy maja ten sam problem kazdych tak wywala przeciez juz by wszyscy kupili np GRE ASSASSIN CREED 2 PS3 za 10 pzt ale nikt nie moze bo jest ten bug
Zaraz mijają dwie godziny od rozdania, mam nadzieje ze bedzie nowa dostawa Smile
CZEKAM NA BAGGU BAGS!!!
Odpowiedz