Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Monsterwin minimum 5 euro na PayPal » Strona z nagrodami i kasą

Autor Wiadomość
RE: Monsterwin minimum 5 euro na PayPal
Sprawdź:
Dzis o godz 21 zaczna sie nowe rozgrywki klanowe Smile
Informuje ze aby wyplacac kase lub otrzymywac inne nagrody trzeba zweryfikowac swoje konto : Mon compte -> mes donnes personales -> Compte - non veryfite .

Ja wlasnie dzis wyslalam wszystkie dokumenty potrzebne do weryfikacji, ona moze potrwac kilka dni, zweryfikowac konto nalezy do dnia 1 marca Smile takze trzeba sie spieszyc Smile bo stronka godna polecenia Smile
Przypominam o weryfikacji konta Smile moje konto juz zweryfikowane, jesli czekacie długo na weryfikację, to napiszcie o tym do admina poprzez contact. Na dniach powstanie nowa gra Smile Ja dobijam do 20 e Wink jak otrzymam kase dam Wam tu dowód wypłacalności Smile kolezanka z tego co pisala juz otrzymała kase Smile
mozesz wiecej napisac co trzeba zrobic zeby zweryfikowac konto bo napisalas ze wyslalas dokumenty czyli co masz na mysli?
W tej zakładce tam wszystko pisze Smile trzeba wyslac skan dowodu osobistego (przód , tył) i imienny rachunek np za tel, prad...
a to ja podziekuje nie bd latac moje dane Smile
(15-02-2013 14:15)slonce napisał(a):  Informuje ze aby wyplacac kase lub otrzymywac inne nagrody trzeba zweryfikowac swoje konto : Mon compte -> mes donnes personales -> Compte - non veryfite .

Ja wlasnie dzis wyslalam wszystkie dokumenty potrzebne do weryfikacji, ona moze potrwac kilka dni, zweryfikowac konto nalezy do dnia 1 marca Smile takze trzeba sie spieszyc Smile bo stronka godna polecenia Smile

Sorki weryfikacje nalezy zrobic najlepiej jak najszybciej, od klikniecia w Non veryfite czas na weryfikacje (przeslanie dokumentow scan) 2 tygodnie Wink Mi jeszcze z 20 tys pkt brakuje do 20 e :/ obym szybko wyklikala, trzymajcie kciuki Big Grin
Witam, dziś zlecilam 20 euro do wypłaty Smile

Aby wyplacic kase trzeba 10 kodów wbić są na codes-discount.com, mozna kupic poprzez sms, lub po prostu trzeba wykonać zadania z zakładek + de parties -> sponsorpay, taken ads...

Wiadomo najlepiej bo darmowo idzie wykonac zadania z sponsorpay, taken ads...

Teraz czekam na wiadomosc od admina na e-mailu aby napisac mu adres paypala Smile
Ps. Kolezanka dostała wypłatke po 8 dniach na pp Smile
poleciał ref .

kawa09, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2012.
Glosy: slonce (+1)
(17-03-2013 21:08)kawa09 napisał(a):  poleciał ref .

Dzieki Smile
Wątek zamknięty