Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
poczmail jeśli masz kontakt z adminem poza serwisem to miałbym małą prośbę do ciebie bo wiadomości w serwisie na razie pozostają bez odpowiedzi i działania ...
prosiłem admina o szczegółowe statystyki ( niestety brak ich w serwisie a przydałby się tam takie statystyki i nie trzeba by prosić o ich wysłanie admina), oraz prosiłem o przeliczenie moich punktów na $
z góry dzięki poczmail za przekazanie tych informacji adminowi
(20-11-2012 18:57)mysza5000 napisał(a): czy można wypłacać na paypal kaskę ?
serwis płaci i na paypal i na libertyreserve
osobiście dostałem zleconą wypłatę i tutaj i tutaj
do 9 grudnia mam jeszcze konto premium za 2 miejsce w konkursie jako 2 osoba zdobyłem 1000 pkt więc za każde wejście mam 1,2 punkta a nie 1 więc troszkę szybciej się teraz punkty na koncie gromadzą
Dostałem wiadomość od admina.
"Prosimy nie promować przez 1 lub 2 dni naszych linków. Zużywamy za dużo CPU, musimy przenieść się do innego hostingu. Prawdopodobnie jutro wszystko będzie ok.