Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Graj ze mną i pomnażaj swoje pieniądze :) vol.2 - stały, pewny zysk
Sprawdź:
Secret oczywiście, odpisałem już na PW. Wczoraj whysoserious przekonał się, że można ze mną wygrać. Z mojego polecenia zagrał w trakcie meczu na tenisa Nieminen - Hewitt na Hewitta po kursie 2,88 bodajże i weszło ładnie pięknie Tak jak mu tłumaczyłem, najważniejsze to oglądanie meczu i wnioskowanie jego przebiegu
czyli o co teraz chodzi w tym temacie? zgłaszam się do Cb a Ty mi mówisz postaw, że ten czy tamten koń wygra? bo trochę zgubiłem wątek - na początku oferowałeś jakiś procent a potem nastąpiła mała zmiana tematu
(18-10-2012 15:03)duzypawel napisał(a): czyli o co teraz chodzi w tym temacie? zgłaszam się do Cb a Ty mi mówisz postaw, że ten czy tamten koń wygra? bo trochę zgubiłem wątek - na początku oferowałeś jakiś procent a potem nastąpiła mała zmiana tematu
przelewasz mu pieniądze na powiększenie twojego kapitału początkowego rozumiesz o co chodzi ?