Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzięki staram się, na stronie aktualnie znajduje się 5 filmów, jutro powinno dojść kolejnych 4 Do tego indywidualna pomoc i programy do pobrania Udostępniam swoim refom wszystko co wiem o zarabianiu na adf.ly, więc miło mi, że ktoś to docenia.
Zacząłem sobie sam próbować i z 1 linka w ciągu 2 godzin mam 350 wejść (z Polski) - popróbuję sobie też na różnych innych `rynkach` i pod koniec miesiąca dam znać jakie wnioski wyciągnąłem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2013 14:21 przez mr. nobody.)
Sorry za spam, ale przez wczorajszy dzień i noc, przy prawie minimum aktywności, nabiło mi 2.75$
Nie kłamałem, nie robiłem ludzi w ch**, na serwisach promowałem linkami adf.ly arty tylko tych serwisów (czyli w zasadzie nie łamałem regulaminu) - po prostu znalazłem chyba dobrą dziedzinę
Ale czy mi to wypłacą? Okaże się, kiedy dojdę do minimum.
No i tak, jest dwa tygodnie do wypłaty, więc moim sposobem można z lekką ręką zarobić 15$. Pomysł jest prosty, ale jakże skuteczny. Za reflinka chętnie pomogę Piszcie pw
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-01-2013 08:35 przez michalzabc.)
Może to głupio zabrzmi ale wystarczy zrobić dobra mapę minecraft i dać ją na minecraft forum i można nie źle zarobić gościu na jednej mapie przez 1,5 roku zarobił ok. 40k złotych w przeliczeniu ! Miał ponad 4miliony wejść
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 23:38 przez mmaccio0.)
(24-02-2013 23:37)mmaccio0 napisał(a): Może to głupio zabrzmi ale wystarczy zrobić dobra mapę minecraft i dać ją na minecraft forum i można nie źle zarobić gościu na jednej mapie przez 1,5 roku zarobił ok. 40k złotych w przeliczeniu ! Miał ponad 4miliony wejść
Taaa . Daj screeny .
Ps. Ale pomysl na wejscia dobry