Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony
Ja wysłałem emaila, odpisali:
"Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal. Wiadomość ta jest automatycznym potwierdzeniem otrzymania przesłanych przez Ciebie informacji, dlatego prosimy nie odpowiadać na nią. Skontaktujemy się z Tobą w ciągu najbliższych 24 godzin."
Pozostało czekać...oby nie 180 dni.
Wkradł im sie jakis błąd, bo zdarzenie zaczyna przybierać rozmiar plagi.
(11-06-2012 16:05)marcel_kk napisał(a): Ja wysłałem emaila, odpisali:
"Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal. Wiadomość ta jest automatycznym potwierdzeniem otrzymania przesłanych przez Ciebie informacji, dlatego prosimy nie odpowiadać na nią. Skontaktujemy się z Tobą w ciągu najbliższych 24 godzin."
Pozostało czekać...oby nie 180 dni.
Wkradł im sie jakis błąd, bo zdarzenie zaczyna przybierać rozmiar plagi.
Dostałem to samo. Dam znać jak się odezwą. Też uważam że to sprawka błędu, miejmy nadzieję że niedługo naprawią.
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony
@up
Ja nie dostałem takiej wiadomości. Normalnie się loguję na konto. Może dlatego, że nigdy nie zlecałem przelewów, a może dlatego, że mam 20gr na koncie, nie mam pojęcia;D