Cytat:Dziś kontaktowałem się z paypalem, obiecali wykonać gruntową inwigilacje użytkownika.
Proszę o kontakt na pw z osobami, które wcześniej zostały wykorzystane/naciągnięte przez wspomnianego prawnika, tj. administratora rozmowyprawne.pl
Ja mam zakaz ujawniania co się teraz dzieje, ale również poddałem masowej wręcz inwigilacji forum i Pańską firmę, chyba nim mi nie umkło, gdzie się dało tam dziś byłem od 8 rano...
Prawnik... Jeszcze będziecie przepraszać za to że nazywacie mnie i wiążecie z kimś innym.
Demokracja demokracją, a prawo prawem tu się je łamie z premedytacją jak mi to dziś ktoś powiedział.
Cytat:nikt kasy nie stracił wszyscy odzyskali pieniądze
Zgadza się, na ich prośbę w przeciągu 10 minut.]
Nie ufać nowym serwisom? Serwis ma dopiero 2 dni więc o czym mówicie, takie tematy się zakłada jak nikt nie dostanie to co mu obiecane.
W dodatku kto inteligenty idzie na czyjąś stronę i wyzywa obraża dosadnie, chyba tylko syn albo curka polityka bo ich prawo nie tyka

choć i z tym bym się spierał.
Dlaczego pisze o tym prawie? sami nazwaliście mnie PraFnikiem

Więc korzystam z tego co jest dla ludzi, a że mieszkam w centrum i mnie można od tak skreślać bez dowodów bez niczego od tak bo sobie jest serwis ?
Każdy serwis tak traktujecie

2 dni jest to już oszuści? czy od razu musi dać Adminowi zarabiam kase
A może to chodzi drogi adminie o te prawie 1500 zł za reklame ? śpieszyło się kasa przycisła czy długi? i co nie udało się trzeba się wyżyć?
eh Wasza i tylko wasza sprawa, co i jak, komu się bedą tu co niektórzy tłumaczyć a ich rodzice, nie interesuje mnie, twierdźcie dalej i wpajajcie swoje racje
Zamiast forum proponuję nazwę sekta
p.s
To już ostatnie co napisałem i mniej więcej wyjaśniłem, bo tu można pisać i pisać

ale jak w sekcie oni mają swoje racje i zasady a admin bóg co powie święte
Po wszystkim zrobię specjalną dedykowaną stronę dla admina i tego forum i powlejam wszelkie dokumentacje, oczywiście na Blooger tam polskie prawo nie sięga
Cześć i czołem.