Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wygraliśmy restock!

Autor Wiadomość
RE: Wygraliśmy restock!
Sprawdź:
No z tym restockiem dali by już znać ^^
myslicie ze udostepnia nam jeszcze te filmiki?
Wątpię ale jest tyle sposobów, że tylko szukać Smile
sobota wieczór a tu nic o restocku nie słychać, dziwne! Mam nadzieję, że jeśli nie dzisiaj to jutro będzie restock bo chyba w dzień szkolny w godzinach południowych nie zrobią?!
a jak z wcześniejszymi restock'ami? ile wcześniej informowali o nim?
(27-03-2010 19:45)Adik1818 napisał(a):  sobota wieczór a tu nic o restocku nie słychać, dziwne! Mam nadzieję, że jeśli nie dzisiaj to jutro będzie restock bo chyba w dzień szkolny w godzinach południowych nie zrobią?!

też tak myślę w tygodniu to by była masakra
Powinni zrobic dzisiaj, wtedy najwiecej ludzi moglboby byc bo kto pracuje w niedziele. Siedze na lockerz.com/reedem odswiezam caly czas i nic:/
właśnie - moze dlatego odwlekają to bo dużo osób siedzi?
ja bym się nie zdziwił gdyby restock był w nocy - lub jutro za dnia...
wydaje mi się, że restock zrobią w środę 31 o 23.50!
Mati, widziałam ten poradnik. I napisałam tam że mi nie działa... Tak samo było ze wszystkimi proxy, myslicie cholera że się nie starałam? ://
Wątek zamknięty