Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Restock 15 Czerwca 2011

Autor Wiadomość
RE: Restock 15 Czerwca 2011
Sprawdź:
A jaki miałby być sens, jeżeli uwzieliby się na Polskę?
No właśnie. Tutaj, tak jak i z losowymi anulacjami nie ma sensu. Z tą różnicą, że anulacje są rzeczywistością.
(25-06-2011 14:47)Tech napisał(a):  Niestety nie mam dobrych wieści. Na jednym z kont nic nie dostałem dlatego napisałem do Lockerz i dostałem odpowiedź, że anulacja ;/

Tak więc jeśli nie dostaliście jeszcze żadnego meila to najprawdopodobniej macie anulacje.

3 bany/anulacje na wszystkich 3 kontach ? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sad
Żenujące to jest, w 100% ręcznie zamawiałem i nic nie dostałem czyli pewnie anulacja.
2 bany.
http://screenshooter.net/1338338/ubnbnjd
Zakupy zrobione za bon Smile
3 bany, sorki. Czyli zamiast 270$ wychodzę na 0..
(25-06-2011 15:32)Nayare napisał(a):  A jaki miałby być sens, jeżeli uwzieliby się na Polskę?
No właśnie. Tutaj, tak jak i z losowymi anulacjami nie ma sensu. Z tą różnicą, że anulacje są rzeczywistością.

Nie uwzieli sie na Polske, bo nie tylko Polacy dostawali bany Smile Bany sa losowe, a lockerz robi sie powoli scamem Smile
(25-06-2011 14:47)Tech napisał(a):  Niestety nie mam dobrych wieści. Na jednym z kont nic nie dostałem dlatego napisałem do Lockerz i dostałem odpowiedź, że anulacja ;/

Tak więc jeśli nie dostaliście jeszcze żadnego meila to najprawdopodobniej macie anulacje.

haha a co myslales ze ci odpisza? Rolleyes
Ludzie nie martwcie się na zapas,to że nie dostaliście maila od lockerz nie znaczy że macie anulację.

Na jednym z moich pierwszych restocków zamówiłem jakąś tam zabawkę tak dla sprawdzenia czy lockerz nie scami.Nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem/anulacją a zabawkę dostałem po jakichś 2-3 miesiącach.Lockerz lubi mieszać Tongue

Więc jeszcze jest nadzieja,takie jest moje zdanie Wink
(26-06-2011 01:31)chloptas napisał(a):  
(25-06-2011 15:32)Nayare napisał(a):  A jaki miałby być sens, jeżeli uwzieliby się na Polskę?

Nie uwzieli sie na Polske, bo nie tylko Polacy dostawali bany Smile Bany sa losowe, a lockerz robi sie powoli scamem Smile
Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: