Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 !
Ten bot to jedna wielka lipa w każdej aukcji jest out bid.Niby się synchronizuje ale i tak zaczyna licytować jak jest po aukcji. Jednym słowem strata pieniędzy.
RE: REWELACYJNY BOT DO AUKCJI LOCKERZ ! NOWA WERSJA-znacznie lepsza niż wersja tomka111 !
(07-04-2011 20:37)unname napisał(a): Ten bot to jedna wielka lipa w każdej aukcji jest out bid.Niby się synchronizuje ale i tak zaczyna licytować jak jest po aukcji. Jednym słowem strata pieniędzy.
Ja go zakupiłem niby wszystko ok ale zamiast bidowac 7s przed koncie robi to 2s chciałem dokonać zwrotu bota bo to nie jest poprawiona wersja tomka lecz ta sama spotkałem się z odmową kontakt z pomocą techniczna ZEROWY totalna olewka i ignorancja
jeśli ktoś chętny oddam 1 szt co kopiłem za polowe ceny mój nr gg 1877552
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-04-2011 21:46 przez marcinek.)
to jest IDENTYCZNY bot co tomka. zapewne mateusz kupił go od niego a tomko znalazł tego bota gdzieś na necie proste. a teraz wszyscy się jarają tym botem.