Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-03-2011 18:44)D3S1DER1UM napisał(a): Wczoraj zamówiłam na restocku nagrody a dzisiaj zostało moje konto usunięte. Lockerz to scam i tyle mam do powiedzenia w tym temacie. Inni oszukują i jest ok. Ja nawet filmiki oglądałam ręcznie. Używałam tylko LRC. Moja przygoda z lockerz się skończyła. Dzięki tyle odemnie. Pozdrawiam.
oj poddajesz sie za szybko, kazdemu kiedys anulowali,
paskur ale jak ja mam dalej coś zamawiać jak moje konto zostało usunięte, a z drugiego konta zostało zabrane 250k i nie oddane. Nie mam zamiaru się prosić lockerz lub ponownie zbierać PTZ, które przy byle jakiej okazji zostaną mi zabrane.
Edit: Odpisała mi Kathy. Dla mnie jest śmieszne to co napisała. DLa mnie serwis Lockerz to żenada. Może dobrze się stało że nie mam z nimi nic do czynienia.
Napisała mi że nic nie wiedzą o mojej zaległej nagrodzie, że może zmieniłam meila na koncie (nic nie zmieniałam xD). Jeśli chodzi o moje usunięte konto to według niej złamałam regulamin (powodzenia to niech zbanują 3/4 użytkowników lockerz używających LRC). A co do zabranych PTZ za zamówienie z shopu z drugiego konta napisała że mi ich nie oddadzą.
Dziękuję, dobranoc, do widzenia. Nie chce mieć z tym serwisem nic do czynienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2011 00:28 przez D3S1DER1UM.)
używasz LRC więc musisz liczyć się z takim ryzykiem. jest ryzyko jest zabawa. ale trzeba być świadomym, że używanie bota (co jest niezgodne z regulaminem) może się skończyć banem, a nie żalić się Nie można myśleć, że wszystko się należy nawet jak oszukujemy bo inni tak robią..