Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sprawdzać nasz Radness marcowy wideo z "Okrzykiem niezadowolenia" i "Reese" dając ci aktualizację ? wynik jest USA: 11.2 aby Międzynarodowy: 15.8. USA potrzebują zdobyć krok jeśli to chce wziąć udział w marcu Spłata!
Narazie wygrywamy, ale co Mi z tego jak mam 200pkt, które przeznacze chyba na skórke xDD
Mi to tam nie przeszkadza chciałem sobie kupic ipoda 8gb albo Nano i nie moglem trafic na restock... a jak juz trafilem to same skorki byly. i tak zbieram i zbieram ... juz mam 1200 PTZ i nie wiem co z tym zrobic wiec moze wkoncu tu mi sie cos uda
Pozdrawiam
Udało mi się w końcu zdobyć I-poda!!!
A wiecie w jaki sposób? - po prostu na niego zarobiłem.
I tym optymistycznym akcentem kończę zabawę z osłem, kijem i marchewką
(17-03-2010 17:58)Mathi00 napisał(a): Udało mi się w końcu zdobyć I-poda!!!
A wiecie w jaki sposób? - po prostu na niego zarobiłem.
I tym optymistycznym akcentem kończę zabawę z osłem, kijem i marchewką
Ja też miałem takie plany(I zrobić dzołka w dziale nagrody), ale wolę dozbierać jeszcze trochę kaski na autko
A co do regulaminu to szkoda, że nagrody x 4. "Miał" być iPod Touch 64, ale za to będzie ósemka