Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
załozylem wlasnie konto dziewczyny i juz niedlugo wpadnie nastepne 130 PTZ + codzienne logowanie i pytania jak i rowniez na swoim koncie na biezaco 4 ptz dziennie + filmy... musimy to wygrac ale tez mysle ze posypia sie bany xD
ja również zakładam dziś jedno konto fake i będę oglądał filmiki + codziennie na głównym 8ptz(chyba że dodają jakieś filmiki to wtedy więcej). Miejmy nadzieję, że lockerz jednak postąpi uczciwie i jednak wynik będzie sprawiedliwy ;p
W tłumaczeniu jest mały błąd ponieważ oni napisali to tak: "...będzie prywatny restock dla USA" a za chwilę "... jeżeli wygra reszta świata to dostosujemy godzinę pod europe"
USA i tak wygra, to jest oczywiste a dlaczego? Bo lockerz nie jest bezstronne.
Bana możesz dostać za zakładnie kilkudziesięciu kont.
Bezpieczna granica to tak do 5 kont ( na różne osoby z rodziny ) z jednego adresu IP.
Ja póki co gromadzę PTZ i dla siebie i dla Polski :>
Napiszę jakoś wieczorem ile udało mi się zgromadzić dla naszej ojczyzny
aleśmy sie zjednoczyli i dobrze....bo walczymy we wspólnej sprawie... mam nadzieje że nie bedzie tak jak Tech powiedział bo to by było nie fajne...no panowie spinać dupska[przepraszam za wyrażenie] i wbijać PTZ