Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
USA vs Reszta Świata - Walka o PTZ

Autor Wiadomość
RE: USA vs Reszta Świata - Walka o PTZ
Sprawdź:
załozylem wlasnie konto dziewczyny i juz niedlugo wpadnie nastepne 130 PTZ + codzienne logowanie i pytaniaSmile jak i rowniez na swoim koncie na biezaco 4 ptz dziennie + filmy... musimy to wygrac ale tez mysle ze posypia sie bany xD
ja również zakładam dziś jedno konto fake i będę oglądał filmiki + codziennie na głównym 8ptz(chyba że dodają jakieś filmiki to wtedy więcej). Miejmy nadzieję, że lockerz jednak postąpi uczciwie i jednak wynik będzie sprawiedliwy ;p
Myśle że to z góry przegrana sprawa, lockerz pewnie zostawi wszystko dla burgerów, ale zawsze można sprubować...
W tłumaczeniu jest mały błąd ponieważ oni napisali to tak: "...będzie prywatny restock dla USA" a za chwilę "... jeżeli wygra reszta świata to dostosujemy godzinę pod europe"

USA i tak wygra, to jest oczywiste a dlaczego? Bo lockerz nie jest bezstronne.
Dobra, dzisiaj oglądam wszystkie filmy jakie są w zakładce PLAY, będą siedział na jakiś czatach i zapraszał ludzi Big Grin

Ostatnio zaprosiłem Chińczyka, Cheng Cheng się nazywał xD
We'll post the rules tomorrow.
Ehmm Tongue I mam pytanie, za co mogliby dać bany?

Edit : DonHoracy? "If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs.." Więc jesteś w błędzie ;p
Głosujcie w ankiecie Wink - http://www.zarabiam.com/showthread.php?t...1#pid31301
Bana możesz dostać za zakładnie kilkudziesięciu kont.
Bezpieczna granica to tak do 5 kont ( na różne osoby z rodziny ) z jednego adresu IP.
Ja póki co gromadzę PTZ i dla siebie i dla Polski :>
Napiszę jakoś wieczorem ile udało mi się zgromadzić dla naszej ojczyzny Big Grin
aleśmy sie zjednoczyliTongue i dobrze....bo walczymy we wspólnej sprawie...Big Grin mam nadzieje że nie bedzie tak jak Tech powiedział bo to by było nie fajne...no panowie spinać dupska[przepraszam za wyrażenie] i wbijać PTZ

[Obrazek: sygnatura.php?ptz=460&login=krys...styl=Styl3]
No, ale tylko bez kont fake.Tongue Prędzej nas zbanują. Trzeba zbierać znajomych.Wink
Wątek zamknięty