Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[PŁACI] Wasza-kasa.pl

Autor Wiadomość

Sprawdź:
A ja się mogę nawet na premium skusić. :?:
Można tylko przez AP płacić?
Jak kupię premium to będę szybciej kasę dostawał?
Czy jak się jest premium to ma się więcej niż 0.60 za PTP :idea:?

Sniechu, dumny członek http://zarabiam.com od Maja 2008. Jerk

Premium płącimy max 5 dni, płatność jest na AlertPay, mBank lub PayPal po uzgodnieniu z adminem (czyt. mną :mrgreen: ) Przy koncie premium można wymieniać nieaktywnych refków za free, ma się darmowe reklamy i różne inne przywileje. Zachęcam gdyż nie ma tutaj ryzyka bo kase mamy z reklamodawców a można tylko zyskać :->

To ja was wspomogę :-P
Zaraz wam zejdzie sporo rzeczy :->

mi sie ceny vip nie podobaja, wiec nic nie kupie :mrgreen:

Radzę Wam zmienić link do PTP, bo ten stary nie działa... :?:
No niech Wam będzie, też coś kupię...

Wysłałem kasę, jak masz kontakt z f4b3rem to poproś, żeby mi zmienił konto na premium. Aha, kiedy mogę się spodziewać zleconej wczoraj wypłatki? :mrgreen:

[quote:-|55cd7316a="Sniechu"]Radzę Wam zmienić link do PTP, bo ten stary nie działa... :?:
No niech Wam będzie, też coś kupię...

Wysłałem kasę, jak masz kontakt z f4b3rem to poproś, żeby mi zmienił konto na premium. Aha, kiedy mogę się spodziewać zleconej wczoraj wypłatki? :mrgreen:[/quote:-|55cd7316a]

Wszystkim zajmie się faber, linkiem PTP, premiumami.
Wypłatki spodziewaj się niebawem Tongue

Jakieś dwadzieścia minut temu otrzymałem moją drugą wypłatę w przeciągu kilku dni od poprzedniej. Oby tak dalej. Teraz tylko poczekam, aż markonix zrealizuje moje zamówienie na PTP do waszej-kasy i git. :-D

Też dostałem wreszcie kasę, dzięki. Zobaczymy ile na następny przelew poczekam. :-P

Widać ktoś ich zasilił finansowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote:-|8034f7442="Boro!"]Widać ktoś ich zasilił finansowo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote:-|8034f7442]

A żebyś wiedział że twoje (już nie twoje) pieniądze pozostały w całości na wypłaty :-) Wszystko co do tej pory wypłaciliśmy było od reklamodawców :idea:
Wątek zamknięty