Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dodali wam dziś ptz za zaproszenia i znajomych do z-listera? bo mi caly czas nie!! :/ a bedzie przeciez niedlugo restock!!
Prosze was abyscie pomogli mi sformulowac list w ktorym wlasnie opisuje ta sytuacje i prosze ich o dodanie ptz i zaliczenie znajomych do z-listera jeszcez przed restockiem!
Twoje punkty i wszystkie inne opcje które podostawałeś są w bazie danych lockerz.com . Teoretycznie powinieneś móc zamówić nagrode za tyle ile miałeś punktów, ale nie jestem pewien czy przyciśk reedem now nie opiera się na wyświetlanych punktach.
musisz napisać na ten email [email protected]. Sformułuj go prosto, bo to brad odpowiada za nienaliczanie ptz.
ja wysyłałem na WP.pl Interia.pl Gmail.com onet.pl o2.pl i wszystko dochodziło Tylko mam problem bo nie dostaje PTZ :/ a wysłałem już coś z 5 zaproszeń wiecie co zrobić bym dostawał punkty ? A na dole na czerwonym polu białym tekstem ciągle mi pisze tak: "0 joined. 20 to go till Z-List Status" a zaprosiłem dokładnie 6 osób . wiecie o co chodzi ?
Mam takie pytanie. Zaprosilem juz 15 osób one zaakceptowały zaproszenia a nie dodało mi ptz i cały czas pisze, że 0 accept czy to znaczy, że musze zaproscic wiecej czy wkońcu mi dodadza ptz ??