Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Klikam w tym buxie chociaż, że mnie denerwuje. nalicza mi maksymalnie 3 reklamy dziennie. najgorsze jest to , że klikam codziennie a czasami mi się pokazuje ze nie klikałem wczoraj :evil2:
Załatwmy to tak... 1. wysłać swój nr ap i kwotę jaką wyklinaliście 2. ja nie klikałem wcześniej prze jakiś czas więc nie wypłacę tyle ile jest u was ale te nie tyle ile jest u mnie... 3. jutro zaktualizuje pierwszy post.. z ilością klików... wy napiszecie ile jest u was i wybierze się cos po środku. 4. wypłacie wam pieniądze i przestaje się bawić w zarabianie:] (chyba, że mam jeszcze z kimś cos nie załatwione) :->
MarSZaL, to po wypłacie przekaż chociaż komuś zaufanemu, najlepiej z tego forum konto, kto będzie klikał i będzie dalej mógł wypłacać refbacki.
ok... myśle, że nawet skoro już klikać nie będe a kasa na apmi sie ne przyda to może dam rade wypłacić tyle ilezapisani do mnie napawde klikali