Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
sebolek321 napisał(a):Można teraz zrobić tak że żeby uczestniczyć w tej firmie trzeba zapłacić 1,5$ na konto makaja
Zgadzam się.
marcin950 napisał(a):07Bux
Wyjątek potwierdza regułę.
marcin950 napisał(a):Bux3 czy World-Buxie
Firmy tego samego Admina, który jest chyba milionerem, bo w każdej ze swoich 5 firm wstawia te same reklamy o nieograniczonej ilości klików. Poza tym wypłaca w 2-3 miesiące.
jak dla mnie to nie ważne ze jest 10 linków teraz sobie policz jak zapisze się 20 osób to dziennie masz 2$ czyli tygodniowo wychodzi 14$ a na miesiąc 56$ czyli można ładną paczkę refów kupić z dwa miesiące inwestować a potem to już czysty zysk
Jak napisaliście, że jest tak mało linków, to myslałem, że 3-4 :-P
10 to wcale nie jest tak źle. Przynajmniej nie rozsadzi buxa tak szybko...
Problem w tym, że firmy wcale takie nowe nie są. Myptc ma już trzy tygodnie, co przy czasie życia buxów jest niekorzystne. Rzekłbym, ostatni dzwonek xD Buxearnings 10 dni.
Myślałem, że zapisujemy się do całkiem nowej firmy, ale ok, tak też można... Ale od razu musimy kupć premium w tym układzie, tu nie ma na co czekać. Zatem każdy te $1,5 musi dorzucić.
Która firma? Proponuję, żeby każdy w tym temacie (kto chce siezapisać) podał swój typ, to będzie pomocne w wyborze ;-)