Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
a czy NK Sender wogole dziala?? bo ja wyslalem z lewego konta z 1500 wiadomosci (oczywiscie nie wpisywalem w temacie nic o lockerz) i nic! nawet nikt nie wszedl na moj profil.
Z ciekawosci wyslalem z lewego konta przez nk sender wiadomosc do siebie na normalne konto i wogole nie doszla...albo to wogole nie wysyla alebo nk ma jakis filtr i blokuje te wiadomosci
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2010 12:01 przez szulczas.)
Ja wysłałem 900 wiadomości i chętnych było 8-9 z czego na razie 2 się zarejestrowały
Wielkie dzięki Admin
Ale dobry jest też Jitbit Macro Recorder wystarczy nagrać co komp ma robić
zostawić na noc i czekać aż ktoś będzie chciał się zarejestrować.
niestety ale u mnie nk sender nie dziala...tzn. jak juz pisalem wyzej wyslalem z 1500 wiadomosci - i nic.
Sprobowalem z lewego konta przez nk sender wyslac na swoje normalne 1 szt. wiadomosci i znowu nic.
Po chwili z lewego konta wyslalem normalnie wiadomosc na drugie konto i bez problemu doszla.
Oczywiscie w trakcie dzialania nk sender wyskakuja info z wiadomosci sa wysylane itd.
Takze albo u mnie jest kicha albo nk sender nie dziala