Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 21 lat Dropshipping + Własna agencja reklamowa.500 tys. w rok?
Sprawdź:
Cześć , od jakiegoś miesiąca dopiero zacząłem sie interesować zarabianiem w internecie i wpadłem na dropshipping. Z moich obserwacji i rozmów wynika ,że da sie na tym na prawde nieźle zarobić ale na innych rynkach niż polski. Ja planuje zacząć od allegro z polskimi hurtowniami ale im dalej w las tym widzę,że generowanie dochodu może być trudne. Może Ty i inni forumowicze macie jakieś wskazówki na start? Pozdrowionka!
Aktualizacja na 11.08.2020
Agencja dalej w toku, wydane 8.000 zł na wniosek o dofinansowanie, którego nie udało się uzyskać i kasa poszła w błoto . No nic są nowe projekty, dużo nowych osób, nowe sklepy.
Tutaj dla przykładu sklep na UK: 2 miesiąc sklepu i mamy 40 tys. funtów przy narzucie 150%. Dropshipping is dead?
Pozdrawiam wszystkich jak ktoś ma jakieś pytania lub chce się czegoś dowiedzieć to proszę o komentarze pod tematem
Super, też od jakiegoś miesiąca zacząłem działać w dropie. Na początku zacząłem na USA ze sklepem shopify ( reklamy na fb) nawet fajnie to hulało, ale musiałem przejść na wordpressa i na PL bo nie miałem tyle funduszy abym mógł sobie pozwolić zamrozić pieniądze na miesiąc. Na paypal mam zamrożone do tej pory i mnie to bardzo denerwuje, paczki podochodziły a pieniądze jak narazie są nienamacalne. Na wordpresie mam podpiete Payu i pieniądze przesyłam sobie na bieżąco i w taki sposób jakoś udaje mi się pchać ten biznes. Jakieś tam obroty mam więc muszę znaleźć jakąś ksiegową która mi to ogarnie bo działalność sobie założyłem sam ale bez konsultacji z kimś i nie wiem czy nie popełniłem jakichś błędów. Czy masz może kogoś który ogarnia takie tematy ?
(23-11-2020 10:02)czabalo123 napisał(a): Super, też od jakiegoś miesiąca zacząłem działać w dropie. Na początku zacząłem na USA ze sklepem shopify ( reklamy na fb) nawet fajnie to hulało, ale musiałem przejść na wordpressa i na PL bo nie miałem tyle funduszy abym mógł sobie pozwolić zamrozić pieniądze na miesiąc. Na paypal mam zamrożone do tej pory i mnie to bardzo denerwuje, paczki podochodziły a pieniądze jak narazie są nienamacalne. Na wordpresie mam podpiete Payu i pieniądze przesyłam sobie na bieżąco i w taki sposób jakoś udaje mi się pchać ten biznes. Jakieś tam obroty mam więc muszę znaleźć jakąś ksiegową która mi to ogarnie bo działalność sobie założyłem sam ale bez konsultacji z kimś i nie wiem czy nie popełniłem jakichś błędów. Czy masz może kogoś który ogarnia takie tematy ?
Każdy księgowy powinien ogarnąć takie tematy, celuj w młodych księgowych najlepiej ze swojego miasta. Sam teraz mam zamrożone 10.000 gbp na paypalu i walka trwa
Aktualizacja na 13.06.2021
Minął prawie rok, od ostatniego wpisu, z chęcią bym wrócił do wrzutek tylko bardziej merytorycznych czy jest ktoś chętny dowiedzieć się czegoś nowego o dropie i nie tylko?
(23-11-2020 13:02)joter52 napisał(a):
(23-11-2020 10:02)czabalo123 napisał(a): Super, też od jakiegoś miesiąca zacząłem działać w dropie. Na początku zacząłem na USA ze sklepem shopify ( reklamy na fb) nawet fajnie to hulało, ale musiałem przejść na wordpressa i na PL bo nie miałem tyle funduszy abym mógł sobie pozwolić zamrozić pieniądze na miesiąc. Na paypal mam zamrożone do tej pory i mnie to bardzo denerwuje, paczki podochodziły a pieniądze jak narazie są nienamacalne. Na wordpresie mam podpiete Payu i pieniądze przesyłam sobie na bieżąco i w taki sposób jakoś udaje mi się pchać ten biznes. Jakieś tam obroty mam więc muszę znaleźć jakąś ksiegową która mi to ogarnie bo działalność sobie założyłem sam ale bez konsultacji z kimś i nie wiem czy nie popełniłem jakichś błędów. Czy masz może kogoś który ogarnia takie tematy ?
Każdy księgowy powinien ogarnąć takie tematy, celuj w młodych księgowych najlepiej ze swojego miasta. Sam teraz mam zamrożone 10.000 gbp na paypalu i walka trwa
Tak dla innych, księgowy jest od tego by Ci rozliczać faktury, ile podatków do zapłacenia itd., a nie od doradzania. Od doradzania, co i jak jest doradca podatkowy DOBRY, mówi co masz zrobić, a Ty wiedze przekazujesz księgowemu. Księgowy nie będzie wiedział czy dobrze, czy źle, czy opłacalnie czy nie.