Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja też czekam na jedno zadanie bo githuba usunęli, dali instagrama no i czekam. Piszą na discordzie aby być cierpliwym, sprawdzą wszystko przed rozdaniem NRG Jak wogóle rozdadzą bo ich wartość jakby rozdali to coś ponad 2k. Już 58500 uczestników prawie
(01-07-2019 01:15)giemza241 napisał(a): Można jeszcze dołączyć do air? Z tego co widzę na ten moment NRG ma wartość 7.6$. Na 100x NRD raczej nie mam już co liczyć
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Tak można, ale nie teraz
czemu nie masz co liczyć na 100nrg?
Jak coś napisz na pw, a powiadomię cię
Teraz za niedługo uruchomią 4 rundę na 5000 uczestników tylko. Kto jeszcze nie zdążył a chce się zarejestrować to obserwować ten temat a dam znać jak najszybciej bo to runda na świat a więc prawdopodobnie się szybko zakończy
Edit: z tego co wiem to nie wiadomo czy już będą miejsca w 4 rundzie bo chyba zajeli ci co podali emaile podczas zakończenia się 3 rundy Tzw. „pre-register”
Czekamy a nie odrazu mówimy że, ściema jak nie dostaniemy to przecież nie będziemy płakać a jak dostaniemy to będziemy zadowoleni i tyle co tu więcej debatować xd
Masz rację nie ma co xd ale jakby chcieli rozdawać kasę na prawo i lewo to robili by to od razu a nie czekać na jakieś rundy oj dzieci dzieci xd blockchain to jedyny airdrop co płacił i chyba dalej płaci reszta plotki