Sieeeemaneczko EKIPA!!
zlocik już bardzo blisko bo już za 4 dni! W piątek o godzinie 13:00 będę jechał na miejsce i powoli załatwiał formalności i rozpakowywał "bagaże" uwierzcie mi że na 2tygodniowy urlop nie mam tak wypchanego auta jak na zlot (od kostkarek, chłodziarek po szisze, projektory i sprzęt muzyczny).
Zapewne cześć Was zastanawia się co wziąć ze sobą zabrać szczególnie jeśli po raz pierwszy wybiera się na zlot.
Na pewno obowiązkowo należy się zaopatrzyć w Napoje/Trunki i żarcie które preferujecie (jeśli nie jesteś wegetarianinami to polecam mięso na grilla), zamówiłem jakiś średni grill do złożenia, brykiet, jakieś sosy, plastikowe akcesoria.
ZALECANE:
Kto ma możliwość niech przywiezie sobie
koc lub
chociaż ręcznik, jest obok jakaś plaża czy siatkówka to na pewno się będzie mógł przydać.
OPCJONALNIE:
Wszystko co Ci się przyda do imprezowania/grillowania, niektórzy pytali czy będą sztućce, kubki, naczynia czy przynieść własne, generalnie w każdym apartamencie macie wyposażenie kuchenne więc są talerze, kubki, widelce, łyżki i chyba nawet czajniki (jak ktoś będzie rano chciał sobie zrobić instant rosół na kaca to jest to rozwiązanie

) - jednak jeśli ktoś woli napić się wódke/whisky/piwka z własnej szklanki/kufla/kielicha to nic nie stanowi problemu aby jakąś szklankę/kufel/kieliszek ze sobą zabrać (piszę o tym żeby ktoś się nie czuł niekomfortowo) - sam jakaś szklankę do whiskacza sobie wezmę, parę osób które pytało też tak zrobi
W niedziele kto będzie zainteresowany to będzie mógł zjeść coś w restauracji (paręnaście km dalej jest dobra prestiżowa i tania restauracja).
Parking - Na terenie ośrodka jest parking, jeśli ktoś się obawia o auta powyżej wartości średniej rocznej krajowej to można zaparkować bezpośrednio pod apartamentem
@LIROMIR
Weź piłkę albo dwie do siatkówki, nie będzie trzeba pożyczać od ośrodka.
@Nitram
Grillmistrz - no i wszystko jasne