Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jak macie problem z przydzieleniem to przerywajcie prace i startujcie na nowo. Ja klikam tylko na 4 dolce za 1000 i mam po 5 dniach ponad 20 dolcow. Gdzie podkreslam nie spedzilem na tym duzo czasu, kwestia wprawy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2017 16:20 przez Lamozord.)
Nie rozumie tego marudzenia na skutecznosc.. caly czas klikam i.ponizej 96-97% nie spada.. wiec to zalezne od czlowieka raczej..
Lamozord wyplacales juz? Doszlo bez problemu?
wysłane przez mojego Honor 8 przy uzyciu tapatalka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-01-2017 16:23 przez wilmak1.)
(08-01-2017 16:23)wilmak1 napisał(a): Nie rozumie tego marudzenia na skutecznosc.. caly czas klikam i.ponizej 96-97% nie spada.. wiec to zalezne od czlowieka raczej..
Lamozord wyplacales juz? Doszlo bez problemu?
wysłane przez mojego Honor 8 przy uzyciu tapatalka
Też tak mam. Jak klikacie na pałe to się nie dziwcie.
Działają zapewne na tej samej zasadzie co CrowdFlower, ktoś im zleca to zadanie, a oni przy pomocy tysięcy użytkowników je realizują. Najlepiej wychodzą na tym oczywiście ten co zleca i pośrednik, ale zawsze coś dorobić można