Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ciekawa jestem jak to wyglada masz jakis zestaw 500 filmikow ktore ciagle wrzucasz na tych samych kontach czy ciagle pobierasz nowe ? Co do tagow to pewnie takie same na kazdym filmiku co przyznaj sie ! Tak czy inaczej gratulacje, az strach pomyslec ze gdyby te filmiki byly choc troche promowane byloby 200% wiecej tak mysle
(03-02-2017 21:36)Wojtek574 napisał(a): Takie zainteresowanie dziennikiem A autor nic nie pisze :/ Szkoda trochę bo naprawdę WEDŁUG mnie jeden z ciekawszych dzienników na tym forum
Bardzo zastanawia mnie jak wrzucał po kolkaset filmików skoro YT blokuje możliwość dodawania więcej niż 20-30 na jakiś okres czasu(nie wiem na jaki)... Zauważyłem na swoim przykładzie..
Do tego weryfikacja konta YT za 0.1$ i masz pełne możliwości wrzucania filmów. Sądzę po swoich kanałach, że 30-50 filmów na kanał jest w miarę bezpiecznie, aczkolwiek bardziej 30 niż 50