Kolejne dni prowadzenia serwisu
Hejka

Ano sobie mijają kolejne dni i jakoś strona/fanpage/serwis się rozwija
Ruch powoli wzrasta, zainteresował się reklamą oraz zleciłem optymalizacje reklam na stronie firmie optad360
Obecny zasięg na fanpagu to koło 5kk, 1,5k lajków tygodniowo (średnia ilość postów w tygodniu: 80)
Youtube dalej zawieszony. Nie ukrywam że nie chce mi się go prowadzić. Coś tam wyświetleń nabija.
Kasa: tutaj lepiej z strony wpada koło 2k miesięcznie zł. Teraz pewnie jeszcze bardziej się to zwiększy dzięki lepszym reklamom i lepszym ułożeniu (przewiduje 3.5k)
Dodatkowo dzisiejszy dzień jest najlepszym odnośnie ilości sesji na stronie:
Aktualnie tyle osób siedzi na stronie

:
A tak wygląda miesięcznie zestawienie:
SEO też sobie ładnie wzrasta

(Ostatnie 7 dni)
Odnośnie tego projektu to uważam że więcej z nim nie będę nic robić. Oczywiście dalej będę wszystko prowadzić lecz uważam że prócz youtuba mało można więcej zrobić. Teraz wystarczy cierpliwość w codziennej pracy.
Cóż ciężko mi cokolwiek więcej powiedzieć. Resztę znacie doskonale. Praktycznie codziennie wykonujesz niemal te same czynności. Trochę mi się nudzi ale jak kasa wpada to szkoda to zostawiać tym bardziej że trochę serca jest w to włożonego
Odnośnie dalszych planów:
Planuje założyć nową stronę w konkretnej tematyce.
Nie wiem czy założę dziennik bo nawet jeżeli bym założył to musiał bym się pilnować żeby nie zdradzać szczegółów(wiadomo po co sobie konkurencje robić) Dlatego wydaje mi się że oglądanie danych statystyk z danego projektu może być nudne. Zobaczymy.
Odnośnie tego projektu to uważam że się udał i oby kolejne tak ładnie wychodziły. Oczywiście co jakiś czas przekaże statystyki strony, fanpagu, kasy by pokazać że warto cokolwiek robić mimo że na początku nie przynosi to żadnych korzyści. Nadal twierdzę że najlepiej inwestować w swoje pomysły i je rozwijać
Pozdrawiam wszystkich którzy śledzą ten temat
Plany które chciałbym zrealizować:
-Zacząć nowy kanał na youtube jeżeli znajdę na to czas (4fun + masa montażu + grafiki + nazwa +styl)
-Plansza na koniec filmiku (facebook plus youtube)